Geniale – elementi de calorifere din aluminiu!

calorifere aluminiu

Caloriferul Geniale Innovatium, la fel ca toate produsele realizate de Nova Florida, detine certificat de randament termic eliberat de Politehnica din Milano, entitate universitara recunoscuta la nivel international pentru activitatile sale de cercetare avansata. Orientarea catre inovatie si catre calitate apropie Nova Florida de o universitate ce se poate lauda cu o comunitate stiintifica alcatuita din peste 1400 de profesori si cercetatori din lume. Nova Florida detine un centru de Cercetare si Dezvoltare care este compus dintr-o echipa de 27 de ingineri, care isi dedica tot timpul pentru studiul si imbunatatirea produselor comercializate.

calorifere aluminiu

Produsul detine 7 brevete internationale:

1. Optimizarea dimensiunilor conexiunilor hidraulice la diametrul de ¾” astfel avand o dimensiune mult mai apropiata de dimensiunea reala a tevilor de alimentare de ½”
2. Modificarea capului elementului, caracterizata de prezenta unei conexiuni hidraulice „libere” care permite o mai buna circulatie a aerului, astfel imbunatatindu-se randamentul termic al elementului
3. Optimizarea raportului dintre volumul de apa ce circula în element si volumul total al elementului în sine, astfel imbunatatindu-se raportul dintre greutatea elementului si puterea acestuia.
elementi calorifere aluminiu

4. Cresterea semnificativa a suprafetei radiante, obtinuta prin reducerea dimensiunilor camerei de apa si racordurilor hidraulice.
5. Pachetul specific de aripi laterale ce permite obtinerea unui randament termic superior cu suprafete mai putin ample ale elementului
6. Un nou concept de dop de închidere care:
– nu este sudat si prin urmare, nu exista bavuri de sudura;
– este confectionat din placa de otel aluminat, in consecinta nu corodeaza;
– garanteaza etanseitatea hidraulica, datorita unei garnituri inelare;
– datorita amplasarii sale specifice în linie cu conexiunea hidraulica, nu permite depunerea reziduurilor din instalatie pe fundul elementului, astfel avand o durata de viata mai mare.
7. Restilizare a formelor, cu un design nou si utilizand o tehnologie moderna.
 
Presiunea de lucru: 16 bar. Presiune de rupere de pana la 60 bar. Garantie: 12 Ani fata de celalate radiatoare care au o garantie de 10 ani.
 
Procesul de vopsire:
Se efectueaza prin ANAFOREZA+PULBERI astfel elementul are o durata de viata mai mare si vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului de calorifer. De asemenea, radiatoarele NOVA FLORIDA, sunt trecute prin 6 ETAPE de vopsire fata de 3 etape prin care trec celalalte calorifere.
elementa aluminiu calorifer
 
Printr-o greutate optimizata a elementelor caloriferele din aluminiu sunt mai usor de transportat.
Datorita aripioarelor laterale speciale acesti elementi de calorifere reusesc obtinerea unui randament termic mai ridicat ceea ce inseamna de fapt reducerea consumului de energie.
Durata de viata mare
Costuri de exploatare reduse
Nu este sudat si prin urmare, nu exista bavuri de sudura
Datorita pozitiei sale, conexiunea hidraulica fiind la margine, nu permite acumularea de impuritati pe partea de jos a elementului.
Dop de închidere prin sigilare la baza elemetului
Siguranta in exploatare Poate fi utilizat la presiuni mai mari Presiune de lucru 16 bari
Asptect impecabil printr-un stil simplu si atractiv 
Protectie sporita la coroziune
Distribuire uniforma a vopselei pe suprafata elementului
Vopsire prin anaforeza + pulberi
Un design contemporan si performante superioare. 

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *