Geberit Selnova – design natural si functionalitate

Povestea de succes Geberit este o poveste a evoluţiei.

De aproape 150 de ani, Geberit urmărește obiectivul de a îmbunătăți viețile oamenilor prin soluții pentru baie inovatoare și estetice, care sunt ușor de instalat, utilizat și întreținut şi care adauga valoare in amenajarea baii.

Inspirata de ergonomia formelor pe care le intalnim in natura, Selnova, noua serie de obiecte sanitare si mobiliere pentru amenajarea baii, reprezinta esenta brandului elvetian Geberit: “Design meets Function”.

SelnovaSimplitatea formelor organice este completata desavarsit de inovatii tehnologice de ultima generatie.

Vasele wc fara rama de spalare, necesita mai putin timp, apa si detergenti pentru curatare. Doar 4.5l de apa si rezervorul wc cu dubla actionare sunt suficiente pentru evacuare. Sunt practice si prietenoase cu mediul, fara a face compromisuri estetice sau functionale.

Remarcam predilectia pentru montajul suspendat, atat pentru vasele de wc cat si pentru mobilierul de baie, ceea ce asigura intretinearea facila a curateniei.

Dincolo de aspectul practic al acestui tip de montaj, colectia ofera posibilitati variate de amenajare, pastrand eleganta si aspectul aerisit, inclusiv pentru baile mai mici de apartament.

Sistemele de prindere sunt ascunse, discret si practic.

Vasele de wc se monteaza cu rezervoare de wc ingropate, solutia moderna si inovativa pentru folosirea optima a spatiului din baie.

Gasiti aici oferta noastra de rezervoare ingropate Geberit, inclusiv placute de comanda pentru actionarea acestora.

Sisteme de inchidere soft-close pentru capacele de wc, dar si pentru usile si sertarele mobilierelor de baie, completeaza aspectul practic si usurinta in utilizare.

Colectia de obiecte sanitare Geberit Selnova ofera inclusiv solutii practice de mascare a sifonului de scurgere sub lavoar, cu picioare sau semipicioare pe patrat sau round, in ton cu aspectul versatil si ergonimic al lavoarelor.

Dinamica formelor intre patrat si rotund, pastrand naturaletea organica a colturilor rotunjite, ofera solutii practice si elegante de amenajare, fara a face rabat in ceea ce priveste ultimele tendinte de amenajare a baii.

Orientarea catre design culmineaza in forma vasului de wc Square, insotit de lavoarul cu aceeasi alura, forma atat de cautata de pasionatii de amenajari interioare in ultimii ani.

Alegerea unui mobilier de baie cu finisaj alb Geberit Selnova asigura un plus de spatiu pentru depozitarea produselor de ingrijire si curatenie, totul ascuns privirii, pentru o baie aerisita si ordonata, in ton cu estetica minimalista a ultimilor ani.

Colectia este completata de solutii compacte pentru baile de mici dimensiuni sau pentru baile de oaspeti, in care fiecare centimetru conteaza in optimizarea folosirii spatiului.

Ceramica Geberit Selnova vine cu 10 ani garantie, asta dincolo de renumele Geberit in ceea ce priveste garantia calitatii.

Noua gama Geberit Selnova este acum disponibila cu livrare din stoc in gama Romstal si o gasiti in reteaua proprie de magazine sau aici pe www.romstal.ro.

 

#despreamenajareabaiivorbesticunoi #romstal #geberit #selnova


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *