Future Homes Residence cartier al viitorului în Craiova: piscină, parcări private, pistă de alergare, bike sharing, spații de joacă, energie regenerabilă

Actualizat la 25 March, 2021 at 02:12 pm

Craiova, 29 septembrie – S-a dat startul rezervărilor pentru comunitatea Future Homes Residence. Locuitorii vor avea la dispoziție diferite facilități, printre care: piscină pentru aduți și copii, pistă de alergare, spațiu de joacă pentru copii, bistro-uri, magazine și farmacie. Doritorii își pot rezerva deja o locuință. Primele apartamente sunt planificate pentru finalizare în 2018. Prețurile pornesc de la 1.100 euro/mp, iar dezvoltatorii au pregătit și un bonus pentru primii clienți – un pachet de design interior gratuit.

Romstal susține proiectul Future Homes

Locuințe prietenoase cu mediul, sănătoase și eficiente economic

Locuințele din cartierul Future Homes Residence au fost proiectate pentru a fi prietenoase cu mediul, aducând în plus beneficii pentru sănătate, dar și economii substanțiale la întreținere, dacă ne raportăm la o clădire clasică. Apartamentele vor fi alimentate cu energie termică și electrică într-un mod inovator, prin intermediul pompelor de căldură și sistemelor fotovoltaice (aerotermal și solar), asigurând un consum redus de energie și un grad ridicat de confort. Cheltuielile cu întreținerea pot fi reduse cu până la 80% în funcție de gradul de echipare al apartamentului și obiceiurile de consum ale ocupanților, conform estimărilor specialiștilor Romstal, parteneri în proiectul Future Homes Residence.

Locuințele eficiente energetic sunt acum o opțiune excelentă, fiind disponibile la costuri comparabile cu o locuință convențională. Soluțiile de încălzire, răcire, ventilare și iluminat aduc numeroase beneficii în termeni de confort și sănătate. Folosind principiul proiectării integrate, am reușit să aducem în proiectul Future Homes Residence soluții de ultimă generație în ceea ce priveste eficiența energetică a locuinței, precum și soluții ce se utilizează în clădiri verzi, prietenoase cu mediul înconjurător, sănătoase și eficiente pentru bugetul familiei.”, declară drd. Ing. Andrei Bejan, Specialist Eficiență Energetică și Lector în cadrul Academiei Romstal.

Un concept revoluționar de locuință

Ne-am născut în Craiova și am văzut orașul dezvoltându-se. Apreciem avansul pieței imobiliare locale și credem că e momentul unui nivel următor. Propunem un nou concept – revolutionary living – un mod de viață revoluționar. Revoluționar nu prin tehnologie science fiction sau prin lux inutil, ci printr-o abordare integrată, de la proiectare până la vânzare: soluții de eficiență energetică, facilități moderne, locuințe sănătoase, confort și siguranță. Aceasta este oferta noastră pe care abia așteptăm să o discutăm în cele mai mici detalii. Vom fi zilnic prezenți la spațiul de prezentare de pe Esplanada Teatrului Național Craiova, pentru că dorim să fim aproape de viitorii locuitori ai Future Homes Residence, să le prezentăm, înainte de o ofertă imobiliară, un concept nou de locuință și chiar un nou mod de a trăi.”, declară Cristian Ciocan Stănescu, inițiator al Future Homes Residence.

Future Homes Residence este primul ansamblu rezidențial sustenabil, pre-certificat în categoria Green Homes de către Romanian Green Building Council (Consiliul Roman pentru Clădiri Verzi).

TBD Citat RoGBC

Future Homes Residence

Un spațiu central, sigur, customizabil

Ansamblul va fi situat la 5 – 10 minute de mers cu mașina de centrul Craiovei, în zona Calea Severinului, la 4 km de kilometrul zero al orașului (Calea Unirii). Întreaga comunitate va fi păzită zi si noapte (24/7) prin monitorizare video.

În prezent, sunt disponibile rezervări pentru apartamente de 2 și 3 camere, cu suprafețe între 55 mp si 124 mp, plus balcon, precum și rezervări pentru case, cu suprafața de 219 mp și curte/grădină în diferite configurații (până la 400 mp).

Dezvoltatorii vin și cu o surpriză pentru primii clienți – pachetul de design interior va fi oferit gratuit primilor 50 de ocupanți ai Future Homes Residence.

ansamblu Future Homes Residence

Respect pentru ceilalți și pentru principiile de comunitate

Rezervările sunt disponibile în baza achitării unei taxe fixe de rezervare, într-un cont escrow. Taxa de rezervare va fi folosită doar la începerea lucrărilor, când va fi scăzută din prima tranșă de avans. Pentru finalizarea procedurii de rezervare, dezvoltatorii pun și o condiție – cea a respectului pentru ceilalți membri ai comunității. Cum? Rezervările se confirmă doar în baza obținerii de către doritori a unui scor pozitiv la Indexul Buni Vecini, un instrument dezvoltat alături de compania de cercetare Exact Cercetare & Consultanță.

Au început rezervările! Dezvoltatorii au deschis un spațiu de prezentare în Piața Teatrului Național Marin Sorescu

Toți cei interesați de ideea de a avea o locuință revoluționară, într-o comunitate a viitorului, sunt așteptați la Future Homes Concept Store & Events, zilnic între orele 10:00 – 20:00. În spațiul de expunere, vizitatorii pot vedea cum vor arăta apartamentele și complexul și pot afla informații direct de la cei care au gândit întregul concept – dezvoltatori, arhitecți, proiectanți. Vizitatorii pot chiar vizita viitoarele lor locuințe cu ajutorul realității virtuale. În perioada octombrie-noiembrie, aici vor avea loc și o serie de activități creativ-educative cu acces pentru publicul larg.

Mai multe informații sunt disponibile:

Contact pentru presă: media@futurehomes.ro


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *