Filtru de apă tip cană cu remineralizare

Noua cană filtrantă de la AQUAPHOR este unul dintre cele mai performante filtre de acest tip.

  • FILTRU DE APA CANA AQUAPHOR PROVANS FILTRARE ANTIBACT. SI REMINERALIZARE 450LT
  • REZERVA A5 PTR. CANI AQUAPHOR CARBUNE ACTIV SI AG CU REMINERALIZARE 450 LT
  • REZERVA K5 "PT FILTRE AQUAPHOR CRYSTAL, MORION"
  • REZERVA K7M CU MINERALIZATOR PT FILTRE AQUAPHOR MORION
  • REZERVA K7B CU ULTRAFILTRARE TUBULARA SI CARBUNE ACTIV PT FILTRE AQUAPHOR CRYSTAL

AQUAPHOR PROVANS - cana filtrareEste un filtru de apa tip cana cu contor mecanic cu cartus tip A5 care adauga in apa ioni de magneziu, cu o capacitate de filtrare de pana la 450 de litrii. Datorita compozitiei unice a elementelor filtrante care contin granule de carbune activ de nuca de cocos, argint si fibre AQUALEN® filtrele AQUAPHOR® ofera o apa cristalina, eliminand din apa clorul activ, produsele petroliere, fenolul, pesticidele, metale grele precum: plumb, cupru, cadmiu. Cana este compatibila si cu filtrele : B100-5 respectiv B100-6 (pentru apa dura). Temperatura de Exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Volum 4.2 Litri.

  • REZERVA A5 PENTRU CANI AQUAPHOR CARBUNE ACTIV SI AG CU REMINERALIZARE 450 LT

Rezerva universala cu Mineralizator pentru filtrele tip cana Art, Lux, Premium si Prestige, Provance. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Debitul de filtrare este de 0.3 l/min. Confectionat din carbon activ de nuca de cocos, argint si aqualen. Contine rasina schimbatoare de ioni pentru dedurizarea apei. La final apa se imbogateste cu ioni de Mg. Elimina din apa: clorul activ,produsele petroliere, fenolul,pesticidele, metale grele. Imbunatateste gustul si mirosul apei potabile si reduce duritatea excesiva a apei si mineralizeaza apa.

  • REZERVA K5 "PT FILTRE AQUAPHOR CRYSTAL, MORION"

Este un cartus din Polipropilena cu capacitate de filtrare de 5 Microni compatibil cu modelele : CRYSTAL, MORION, OSMO. Capacitatea de filtrare este intre 6000-8000 litrii , si se recomanda a se schimba la 6 luni.

  • REZERVA K7B CU ULTRAFILTRARE TUBULARA SI CARBUNE ACTIV PT FILTRE AQUAPHOR CRYSTAL

Este un cartus cu element filtrant care retine complet si eficient particulele de substante nocive , inclusiv clorul activ, metalele grele si substantele organice, precum si impuritati mecanice pana in 0.8 Microni. Fabricat cu tehnologia carbonblock, are prezenta in interiorul sau o matrita de filtrare din fibre schimbatoare de ioni AQUALEN si o cantitate mai mare de carbon activ de nuca de cocos pentru imbunatatirea proprietatii de filtrare. Argintul microcristalic fixat in fibrele AQUALEN debacterizeaza eficient apa. Contine un MINERALIZATOR imcorporat , care proportional adauga in apa potabila ioni de calciu si magneziu pentru toata durata de utilizare a filtrului.

  • REZERVA K7B CU ULTRAFILTRARE TUBULARA SI CARBUNE ACTIV PT FILTRE AQUAPHOR CRYSTAL

Este un cartus cu ULTRAFILTRARE, si Carbonblock cu finete de filtrare de 0.1 microni. Memebrana tubulara Hollow Fiber, care elimina eficient virusii si bacteriile precum: Escherichia coli 1257, Enterobacter cloacae, Pseudomonas aeruginosa, Lamblia intestinails, o combinatie optima a tehnologiei carbon-block si membranei din fibre tubulare (producator Mitsubishi Co. Ltd., Japan), asigura eliminarea din apa a substantelor nocive pana in 0,1 microni. Se poate utiliza la Filtrele Crystal, Crystal Eco, sau Osmo. Se recomanda inlocuirea anuala.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *