Filtre pentru apă – soluția corectă

   Știați că:

…anual, o familie de 4 persoane care consumă în mod frecvent apă îmbuteliată, aruncă în natură cel puțin 1000 de recipiente din material plastic, majoritatea ajungând fie în gropile de gunoi, fie direct în natură.

Doar o mică parte din acestea sunt reciclate și transformate în alte produse. PET este un material extrem de rezistent în natură, durează cam 700-800 de ani până începe să se descompună și se dezintegrează complet abia după circa 1000 de ani.

…apa îmbuteliată este cel mai scump produs pe care îl cumpărăm, fiind de aproape 1000 de ori mai scumpă decât apa de la robinet.

…transportați aproximativ 2 tone de apă de la magazin acasă, într-un an.

 

sistem de filtrare a apei

   Ce putem face:

…reciclează recipientele de plastic, colectează-le și depunele în containerele galbene speciale pentru colectarea deșeurilor din material plastic

…bea apă de la robinet filtrată suplimentar, în funcție de calitatea apei cu sisteme de filtrare adecvate tip aquaPUR.

Acestea îmbunătățesc calitatea apei: rețin particule solide din apă (filtrele mecanice), reduc gustul și mirosul de clor (filtre cu cărbune activ antibacterian).

 
Filtre Valrom
 
Cartuș lavabil cu sită din PP Cartuș filtrant din PP expandat
cartus filtru polipropilena

Realizat dintr-un corp din polipropilenă și o sită din polipropilenă/nylon. Acest cartuș este utilizat pentru îndepărtarea impurităților din apă cum ar fi: nisip, nămol, rugină sau particule în suspensie; Cartus lavabil ce se poate refolosi prin spălarea periodică cu o durată de utilizare de aproximativ 24 de luni în funcție de calitatea apei.

Realizat din polipropilenă expandată acest cartuș este utilizat pentru îndepărtarea impurităților din apă cum ar fi: nisip, nămol, rugină sau particule în suspensie; Se folosește în mod uzual ca prefiltrare pentru sistemele de filtrare. Cartuș de unică folosință cu durata de utilizare de 1-3 luni în funcție de calitatea apei.

Cartuș filtrant din fir PP Cartuș filtrant cărbune activ granular antibacterian
cartuse pentru filtre de apa

Realizat prin înfășurarea firelor din polipropilenă pe un suport din acelasi material. Aplicație – utilizat pentru îndepărtarea impurităților din apă cum ar fi: nisip, nămol, rugină sau particule în suspensie; Se folosește în mod uzual ca prefiltrare pentru sistemele de filtrare. Cartuș de unică folosință cu durata de utilizare de 1-3 luni în funcție de calitatea apei.

Cartușul cu cărbune activ granular antibacterian este obținut din coajă de nucă de cocos de înaltă calitate și tratat cu argint pentru efect bactericid. Aplicație – utiizat pentru a reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilă. Cartușul cu cărbune activ granular antibacterian nu reține sedimente și particule fine din apă, astfel încât trebuie întotdeauna precedat de un filtru mecanic pentru sedimente care prelungește durata de viață și exploatarea acestuia. Cartuș de unică folosință ce eliberează particule fine de cărbune în apă cu durata de utilizare de 3-6 luni în funcție de calitatea apei. Se recomandă sa fie urmat de un filtru mecanic.

Cartuș filtrant cărbune activ granular Cartuș filtrant cărbune activ bloc
cartuse filtrante apa
Cartușul cu cărbune activ granular este obținut din coajă de nucă de cocos de înaltă calitate și este utilizat pentru a reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilă. Nu reține sedimente și particule fine din apă astfel încât trebuie întotdeauna precedat de un filtru mecanic pentru sedimente care prelungește durata de viață și exploatarea acestuia. Eliberează particule fine de cărbune în apă, de aceea este recomandat să fie urmat de un filtru mecanic. Este un cartuș pentru filtrarea apei de unică folosință cu o durată de utilizare de 3-6 luni în funcție de calitatea apei.

Cartușul cu cărbune activ granular este obținut din coajă de nucă de cocos. 

Aplicație

– utilizat pentru a reduce gustul și mirosul de clor din apa potabilă. Capacitate de filtrare mecanică până la 10 microni. Cartuș pentru filtrarea apei de unică folosință cu o durată de utilizare de 3-6 luni în funcție de calitatea apei.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *