Fii pregătit! De azi ai noi produse cu preț redus în promoțiile Black Friday la Romstal!

Intră chiar acum pe romstal.ro și află care sunt ultimele produse selectate care au de azi un preț mult diminuat față de cel normal! Profită de produsele cu reducere majoră de Black Friday cât sunt încă pe stoc!

Produse noi Black Friday#BlackFriday a început de acum o săptămână la Romstal cu reduceri de până la 90%! Mii de produse au plecat deja către cei din țară care au profitat și de super oferta lunii noiembrie – orice comandă online, indiferent de valoare, are transport gratuit!

Bucură-te și tu de prețurile excelente din magazinul nostru online. Crează-ți un cont pe www.romstal.ro/promo/black-friday și comandă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Ai la dispoziție produse de la cele mai cunoscute branduri de pe piață. Acestea îți garantează rezultate excelente pentru construcția ori renovarea casei.

Produsele din promoție sunt așezate pe categorii pentru a-ți face navigarea pe site cât mai ușoară. Ai  reduceri semnificative indiferent că vorbim de produse pentru Încălzirea Casei, Aer Condiționat, Amenajarea Băii, Amenjarea Bucătăriei, Instalații, Electrice, Gresie și Faianță.

Puteți alege modele de gresie si faianta productie Spania și Italia cu preturi reduse cu pana la 90%! Opteaza pentru un finisaj aparte pentru gresia si faianta ta, ghidându-te pe lânga pret si pe alte caracteristici precum rezistenta si duritatea. Rezistenta in timp si duritatea gresiei si faiantei este recunoscuta, aceste placi ceramice fiind supuse unor teste temeinice.

Gresie si faianta Black FridayOld sau new, sters sau stralucitor, stilul care se potriveste fiecaruia poate fi achizitionat imediat, la distanta unui singur click. Placile de gresie si faianta va vor solicita simturile la maximum, facandu-va dificila alegerea datorita elegantei pe care o denota fiecare in parte. Combinatiile de culori ale placilor ceramice produse de vor lumina orice spatiu locuibil, aduc interioarele fade la nivelul celor pe care le admirati in reviste.

Te invităm să profiți și de reducerile la gama de obiecte sanitare. Produsele destinate pentru echiparea băilor moderne și aerisite au acum prețuri speciale cu reduceri aplicate care ajung până la 50%. Acestea sunt confecționate din materiale durabile și rezistente, și se potrivesc cu ușurință în orice tip de spațiu.

Alege acum între vase wc, bideuri, lavoare și accesorii pentru acestea. La confecționarea lor s-au utilizat materiale de cea mai înaltă calitate, care le păstrează frumusețea împiedicând formarea depunerilor.

Obiecte sanitare black friday


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *