Fii ECO! Natura poate trăi fără noi, însă noi fără ea nu putem!

Noi am constientizat problema încălzirii globale, a creșterii emisiilor de CO2 și a diminuării resurselor planetei noastre. In acest sens am demarat proiectul, ''Managementul Energetic'' prin care urmărim să reducem emisiile de CO2 folosind în sediile noastre echipamente ECO. În magazinele din Vitan, Pipera, Fundeni, Otopeni, Brașov și Cluj, am înlocuit centralele termice clasice cu centrale termice în condensație, pompele de circulație cu turație fixă cu pompe de circulație cu inverter și becurile cu incandescență cu becuri cu led.

solutii ecologice

În alte 14 sedii Romstal (DR TABEREI, CLUCERULUI, PLOIEȘTI, CĂLĂRAȘI, PITESTI, GIURGIU, TÂRGOVIȘTE, BRĂILA, GALAŢI, BUZĂU, CONSTANŢA, MANGALIA, SEBEȘ, SIBIU), s-au înlocuit becurile incandescente cu becuri led, urmând ca în etapele următoare ale proiectului să se acţioneze și asupra instalţiilor termice.

În aceste locaţii reducerile de emisii de CO2 au fost cu până la 75%, iar economia de pâna la 81%.

becuri cu led

În sediile Romstal am înlocuit prosoapele de hârtie cu uscåtoarele de mâini. Astfel am economisit pânå la 1000 euro pe o perioadå de 5 ani și am redus emisiile de CO2 cu pânå la 90%.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *