Fierastraul pendular BLACK & DECKER de 400W – Taieri rapide si de mare precizie

Actualizat la 25 January, 2019 at 09:19 am

Profitati de oferta Romstal si achizitionati un excelent fierastrau pendular BLACK & DECKER de 400W care sa va ajute sa terminati rapid proiectele dumneavoastra! Gratie designului talpii, fierastraul poate realiza taieturi in zone cu acces dificil. Poate fi folosit cu succes pentru a taia diferite materiale: lemn, metal, plastic, ceramica, rigips. Cu o capacitatea de taiere in lemn de 65 mm, si in otel 5 mm, fierastraul pendular propus de BLACK & DECKER poate fi folosit atat in pozitie orizontala, cat si in cea verticala.

Fierastrau pendular BLACK & DECKER

Printre avantajele acestui produs modern amintim designul ergonomic, extrem de studiat, care ofera un confort sporit utilizatorului, indiferent de modul de utilizare. Si manerul cauciucat este rezultatul cercetarii indelungate. El asigura cea mai buna priza si impiedica alunecarea.

In timpul taierii, cel care va manui fierastraul are asigurata o vizibilitate mai buna a lamei datorita noii talpe a fierastraului, lucru care va produce taieturi de mare precizie. Talpa nu reprezinta doar un element de siguranta, ci este responsabila si cu stabilizarea fierastraului in timpul lucrului. Aceasta va aluneca facil pe suprafata, nu se va opune miscarii utilizatorului si nu va lasa urme pe material.

Fierastrau pendular BLACK & DECKER

are o functionare extrem de fina datorita mecanismului de contrabalansare ce reduce vibratiile. La avantaje se adauga si suflanta imbunatatita, cea care va indeparta praful de linia de taiere dar si functia de taiere oblica. Suflanta pentru resturi te asigura ca nu vei fi deranjat in a vedea desenul de ghidaj ghidaj trasat inainte de taiere.

Cand vine vorba de taieri precise ai nevoie de acest fierastrau pendular BLACK & DECKER de 400W, unealta electrica care cu ajutorul unei lame inguste va putea taia in trasee complexe. Vine cu panza inclusa. Aceasta este consumabila dar poate fi inlocuita usor la un pret foarte mic.

Fierastrau pendular BLACK & DECKER

Fierastraul pendular BLACK & DECKER de 400W este o unelta extrem de utila pentru lucrari de amenajari, ea reusind sa indeplineasca sarcinile de taiere mult mai rapid si mai precis decat v-ati astepta.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *