Festivalul ofertelor de vara!

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:17 am

Vara este anotimpul concediilor pentru majoritatea oamenilor iar pentru tineri e perioada celor mai multe festivaluri. Pentru clientii Romstal e vremea festivalului de reduceri. Oamenii gospodari stiu ca e timp pentru toate si ca vara se fac cele mai multe lucrari. Astfel ofertele bune nu se rateaza niciodata.

Coloane de dus simple sau termostatate cu pana la 27% reducere. Ca sa reconfirmam calitatea produselor , oferim 5 ani garantie acestor astfel incat reducerea sa mearga mana in mana cu confortul si siguranta unei achizitii pe masura asteptarilor .

Coloane de dus
Coloane de dus

Baia fara gresie si faianta e ca un festival fara muzica, astfel ca placile ceramice au si ele reduceri de pana la 20% iar preturile incep de la 29 lei pe mp. Gresia si faianta produsa in Spania de Pamesa ori Undefasa sunt caracterizate de calitate superioara si un aspect elegant si modern. Colectia Aktuell contine decoruri si texturi variate formate din nuante elegante de bej, alb si gri. Posibilitatile de amenajare a spatiului cu aceste placi ceramice sunt infinite.

Gresie si faianta Pamesa Aktuell
Gresie si faianta Pamesa Aktuell

Colectia Etrusca de la Undefasa are reducere de pana la 20% dar are si stil. Calitatea superioara e completata intr-un mod fabulos de aspectul elegant de marmura. Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie iar omul inteligent cumpara atunci cand sunt reduceri. Cum sania o mai folosesc iarna doar copii, ne concentram in continuare pe baie, o folosim toti, in fiecare zi.

Gresie si faianta Undefasa Etruscan
Gresie si faianta Undefasa Etruscan

Ieftin si bun e visul nostru, al tuturor. De cele mai multe ori insa calitate ridicata inseamna asa cum e firesc un pret mai mare. Exista insa si momente cand solutiile practice sunt si accesibile.

Gresie si faianta KAI
Gresie si faianta KAI

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *