Februarie vine cu reduceri de până la 90% la produsele pentru amenajarea băii

În februarie, Romstal vine în întâmpinarea clienților cu o serie de oferte de nerefuzat! Profitați de reduceri substanțiale de până la 90% la o gamă largă de produse pentru amenajarea băii. Avem obiecte sanitare de la cei mai cunoscuți producători de profil, cabine și pereți de duș, diverse accesorii pentru baie, dar și gresie și faianță modernă.

Reduceri februarieAlege un lavoar potrivit nevoilor tale și completează-l cu o baterie inteligentă care te va ajuta să faci economii. Look-ul băii nu va fi același dacă nu optezi și pentru un vas wc cu linii simple și un bideu performant.GROHE Ceramicele Bau

Nu în ultimul rînd, o baie modernă trebuie să beneficieze de o cabină de duș. Cu toții dorim ca locul în care ne spălăm să fie unul deosebit. Cabina de duș este varianta extrem de elegantă ce ne ajută să ne relaxăm după o zi stresantă la lucru dar ne bucură și din punct de vedere vizual încadrându-se perfect în orice colțișor al băii, indiferent de mărimea acesteia. Cabina de duș este un dispozitiv simplu de instalat și de utilizat. Investiția într-o cabină de duș este una inspirată deoarece aceasta nu numai că își va găsi locul perfect în baie, dar va transforma experiența dușului într-una plăcută si extrem de igienică. Cabinele de duș pe care vi le propunem la Romstal corespund tuturor exigențelor, fiind construite din materiale de calitate si având forme potrivite pentru orice tip de baie.

Baia nu ar fi completă fără plăci de gresie și faianță bine alese care să dea un plus de personalitate. Modele de gresie și faianță din această pagină au acum un preț mult redus și te vor ajuta să dai naștere unui loc cu adevarat deosebit. Alege plăci ceramice dintr-o colecție cu finisaje lucioase care oferă băii acel aer atemporal iubit de cei care doresc ca locuințele lor să redea modernismul prin fiecare por. Ai la dispoziție modele diverse ca dimensiuni sau culori pentru a se potrivi oricărui stil de amenajare. Transformă-ți baia într-un loc de vis alegând produse de la Romstal aflate la reduceri!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *