Faianța din seria Sense – adaugă culoare în viața ta!

Incepand cu data de 24.05.2016 urmatoarele produse noi de la furnizorul CERAMICHE GARDENIA ORCHIDEA SPA vor fi comercializate in regim de produse cu expunere (&):

Colectia Sense de la Gardenia Orchidea este un studiu al culorilor din jurul nostru, care ne defineste perceptiile, punctul de vedere, senzatiile din viata de zi cu zi. Nuantele din colectia Sense sunt gandite spre a crea un sentiment de liniște, de seninatae in spatiile din viata dumneavoastra. Grosimea placilor este de 9 mm, format 20×50 cm, suprafata naturala, pasta alba. Noua colectie, Sense Gardenia Orchidea ofera placi ceramice in 7 culori izbitoare pentru a satisface orice nevoie, si un mediu plin de viata si relaxat. Este imbogatita cu 3 modele de mozaic decorativ, linie si tapet, este o solutie ideala pentru baie.

gresie-si-faianta-gardeniaGama de culori: Rosu- culoare care ne incarca cu energie Bej+ Nuanta Cafelei- sunt culori cu atragatoare, care aduc un strop de caldura Albastru- armonia dintre cer si mare Alb- o lumina suspendata in timp Senape- Extrovertit, original, stralucitor Gri- culoarea elegantei si a durabilitatii.

placi-de-faianta


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *