Experiență desăvârșită la duș prin coloana Euphoria de la Grohe

Ia-ti acum coloana de dus Euphoria de la Grohe si bucura-te de o experienta desavarsita la dus! Sistemul de dus propus se monteaza facil in perete si se remarca prin bateria termostatata care va mentine temperatura apei la valorea constanta pe care ne-o dorim.

COLOANA DE DUS EUPHORIA CU BATERIE TERMOSTATATAColoanele de dus sunt tot mai cautate deoarece sunt extrem de practice. Pe langa telefonul de dus de mana care ne ajuta sa ne curatam minutios, ele ofera si varianta relaxarii datorita dusului fix Euphoria Cosmopolitan cu racord cu bila, cu unghi de rotatie de 20 grade. Astfel, utilizatorul se poate pozitiona sub acesta si se poate lasa stropit in voie fara sa foloseasca in vreun fel mainile. Ploaia de apa va va retrezi simturile si va va energiza. Coloana de dus Euphoria areo abordare clasica, reprezentand o alegere estetica si foarte comoda pentru orice tip de cabina de dus. Ea este cromata, lucru care o face foarte usor de curatat.

Baterie termostataOdata montata, este deosebit de facil de folosit. Are butoane clare care va vor ajuta sa potriviti apa exact cum va doriti. Asadar, are o functionalitate fara cusur, pe langa design-ul contemporan. Definita de proportii perfecte si cu o geometrie consecventa sistemul Euphoria este o combinatie de design modern, contemporan si excelenta functionalitate – reunind tehnologiile GROHE DreamSpray® si GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proportiilor perfecte si geometriei consecvente, sporind atractivitatea si celebrand cu adevarat elementul primordial, apa. Ambele dusuri disponibile pe aceasta coloana includ tipul de pulverizare exceptional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat si apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile.

Para de dus EuphoriaNu rata ocazia! Ia-ti acum aceasta minunata colana de dus si beneficiaza de cele mai noi tehnologii implementate de GROHE – EcoJoy™, CoolTouch®, DreamSpray®, StarLight® sau TurboStat®. Acestea sun responsabile cu reducerea consumului de apa si de energie, eliminarea riscului oparirii, pulverizare perfecta, finisaj cromat rezistent la murdarire si la matuire si mentinerea temperaturii potrivite a apei indiferent de presiunea acesteia.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *