Exclusiv la Romstal – Toamna îți aduce 15% reducere la mobilierul de baie Xante!

Vrei sa schimbi total modul in care arata baia ta? Vino in magazinele Romstal sau intra pe romstal.ro si achizitioneaza pachetul compus din mobilier Xante, lavoar din compozit din aceeași gama si o coloana de perete. De asemenea, in pachetul cu pret redus primesti si o oglinda cu rama cromata. Produsele Xante pot fi achizitionate si separat insa va recomandam sa profitati de avantajul client pe care il aduce pretul redus al pachetului.Mobilier de baie Xante

Gama de mobilier de baie XANTE se remarca prin stilul minimalist, practic si comod, precum si prin culoarea neuniforma care confera o nota de originalitate baii.

Mobilierul este creat special pentru a ne asigura functionalitatea deplina a baii, integrandu-se cu usurinta in decorul unei bai moderne. Mobilierul XANTE are montare suspendata si este prevazut cu sistem de inchidere soft-close.

De regula, baia nu este o incapere foarte spatioasa, iar optimizarea spatiului este esentiala pentru confortul nostru. Cu mobilierul pentru lavoar XANTE vom putea face economie de spatiu foarte simplu, fara sa avem senzatia de incarcat.

Coloana pentru baie este un accesoriu foarte util pentru a completa utilarea baii. Aceasta ofera spatiu suficient pentru depozitarea diverselor articole pentru baie, astfel incat sa le avem la indemana ori de cate ori avem nevoie.

Alege pachetul nostru cu mobilier pentru lavoar, lavoar si coloana XANTE plus oglinda! Acesta este menit pentru a asigura funcționalitatea deplină a băii, integrându-se cu ușurință în decorul unei băi moderne.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *