Ești suporter meseriaș? Fii alături de echipa națională!

Romstal te invită să rămâi conectat la meciurile echipei naționale de fotbal! După dubla cu Spania și Malta, care ne-a adus pe locul trei în clasament, urmează alte două meciuri importante în cursa de calificare pentru Euro 2020. Mai întâi vom întâlni Insulele Feroe, în deplasare, pe 12 octombrie, urmat de meciul crucial de acasă, programat pe 15 octombrie, împotriva Norvegiei. Pentru a ajunge într-o situație favorabilă reprezentativa României are nevoie de susținere precum în cele două meciuri desfășurate săptămâna trecută.

Compania noastră organizează diverse concursuri pentru suporterii naționalei în preajma meciurilor. Rămâneți alături de noi și aflați primii surprizele pregătite! România are o șansă bună de calificare dacă va învinge pe teren propriu atât Suedia cât și Norvegia. „Tricolorii” se situează acumpe locul 3 în frupă, cu 4 jocuri rămase de disputat.

Clasament

  1. Spania                  6       6              0              0              17-3       18p
  2. Suedia                  6       3              2              1              13-8       11p
  3. ROMÂNIA            6       3              1              2              13-7       10p
  4. Norvegia              6       2              3              1              11-8       9p
  5. Malta                    6       1              0              5              2-13       3p
  6. Feroe                    6      0              0              6              3-20       0p

Romstal si echipa nationalaMai mulți suporteri au fost trimiși pe stadion prin concursurile Romstal, și sperăm ca și la meciurile următoare să continuăm pe același trend! Totuși, România ar putea fi nevoită să joace meciurile viitoare de pe teren propriu, cu Norvegia și Suedia, fără spectatori, după ce ultrașii prezenți la dubla recentă au aprins torțe, au aruncat cu petarde în teren și au scandat mesaje xenofobe. Suntem recidiviști, așa că „tricolorii” riscă să primească o sancțiune din partea UEFA.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *