Ești partener Romstal? Participă la promoția „CAMPANIE CU SCULE ROMSTAL!” și îți iei scule gratis

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:44 am

In aceasta perioada se desfasoara PROMOTIA: „CAMPANIE CU SCULE ROMSTAL!” la care pot participa TOTI PARTENERII POSESORI DE CARD ROMSTAL.Scule pt instalatori

Cum functioneaza campania si care sunt conditiile de validare? Nimic mai simplu! Toti posesorii de card Romstal pot solicita un termen de plata extins in cazul achizitiei de scule. Sculele pentru care se pot emite facturi cu termen de plata extins sunt de la Aquatherm ( TRUSA LIPIRE, 800W, D.16-63mm, TRUSA LIPIRE, 1400W, D.50-125mm), Uponor (TRUSA DE EXPANDAT UPONOR Q&E-D16/20/25, STARTER KIT Uponor Q&E PN6 16/20/25, STARTER KIT Uponor Q&E PN10 16/20/25) si Vision (DISPOZITIV VISION PENTRU FIXARE CAPSE PE PLACA INCALZIRE IN PARDOSEALA, DESFASURATOR VISION PENTRU TEAVA PEX, DISPOZITIV “V” PEXKIT, DERULARE TEAVA)

Termenul de plata extins este de 100 de zile.

In cazul in care cardistul achizitioneaza/intermediaza produse aferente fiecarui tip de scule prezentate, in cuantumul unei valori precizate de reprezentatii Romstal, acesta va primi contravaloarea sculelor achizitionate.

Termenul de indeplinire a obiectivului de vanzari este de 3 luni calendarisitice. Aceste termen incepe din ziua in care s-a facut achizitia sculei.

Cumulând achizitii/intermedieri ale produselor mentionate pentru fiecare tip de scule in parte, partenerii Romstal vor primi contravaloarea truselor achizitionate astfel: pentru achizitii in nume propriu vor primi o FACTURA DE DISCOUNT, iar pentru intermedieri vor emite catre ROMSTAL o FACTURA DE BONUS. In cazul in care un partener are atat achizitii in nume propriu cat si intermedieri, contravaloarea truselor se va acorda proportional cu tipul de achizitie realizata, atat pe factura de discount cat si pe factura de bonus.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *