Ești partener Romstal? Achiziţionează produse Mitsubishi și poți câștiga un Mercedes Citan, 3 excursii în Scoția sau truse de întreținere a aparatelor de aer condiţionat

Încă o veste bună de la Romstal! Dacă ești partener Romstal și achiziţionezi produse Mitsubishi până la 31 mai 2019 poţi castiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

  • un Mercedes Citan,
  • 3 excursii la fabrica Mitsubishi din Scoţia
  • 5 truse de întreținere a aparatelor de aer condiţionatcampanie Mitsubishi

Campania începe de luni, 24 Septembrie

Nu ratați ocazia! Romstal este ca întotdeauna partenerul dumneavoastră de încredere! Împreună cu binecunoscuta companie Mitubishi am demarat această campanie dedicată tuturor partenerilor noștri. Ne dorim ca aceștia să beneficieze de mai multe avantaje pe lângă cele care i-au făcut să ne aleagă, produse de calitate la prețuri excelente.

Mitsubishi Electric – Tehnologie de vârf pentru o viaţă mai bună

Progresul tehnologic este motorul schimbării în epoca modernă. De peste 90 de ani, cunoscutul producător contribuie la acest proces cu tehnologie de vârf, inovaţii şi produse de calitate superioară. Această companie internaţională este dedicată îmbunătăţirii continue a soluţiilor tehnologice – pentru progres şi o calitate mai bună a vieţii.

Alege să cumperi în perioada următoare produse Mitsubishi de la Romstal și poți câștiga premii cu adevărat speciale!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *