Ești instalator? Intră într-un parteneriat cu Romstal și ai avantaje imediate!

Actualizat la 20 November, 2018 at 09:25 am

Intră acum pe romstalpartener.ro și află de ce misiunea Romstal, aceea de a fi principalul furnizor si partener de incredere al instalatorilor, te va ajuta pe tine si pe firma ta sa obtii avantaje nenumarate in relatiile cu clientii tai.

Dupa cum bine stiti, Romstal este lider pe piata de profil din Sud-Estul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Angajamentul Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar prezenta pe piata este dedicata in intregime in a oferi solutii inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top care satisfac cele mai exigente cerinte.Partener romstal

Cum Romstal are o intreaga retea de magazine la dispozitia unui numar extrem de mare de clienti, ar fi bine sa profiti si sa-ti impulsionezi firma preluand o parte dintre clienti si ajutandu-i sa instaleze produsele achizitionate din magazinele noastre.

Suntem la dispozitia tutror instalatorilor si prin cursuri specializate, detalii tehnice despre produse, conditii preferentiale (oferte speciale, suport direct). Tot pe romstalpartener.ro, dupa ce v-ati facut un cont, puteti sa faceti comenzi directe catre magazin, puteti vedea istoricul facturilor si, de asemenea, vei putea face oferte directe catre clientii tai. Romstal iti va dedica campanii speciale care sa te ajute sa te impui pe piata. Sub butonul “Promotii” puteti vedea ce campanii promotionale sunt in vigoare si, mai ales, va atentionam despre actualizarea preturilor.Instalatori

Asigura-te ca beneficiezi acum de clienti noi doar prin parteneriatul cu Romstal! Pe platforma romstalpartener.ro ai sectiuni dedicate: “Bursa de lucrari” si “Bursa de produse”.

Asadar, daca esti instalator ai toate motivele de a intra in programul Romstal Partener! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti cererea dvs. la: comenzionline@romstal.ro sau la numarul de telefon 021.3320901. De asemenea, puteti veni in oricare din magazinele noastre.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *