Eşti designer sau arhitect? Intră acum în programul Romstal Arhitect Plus și bucură-te de multiple beneficii

Incepand cu 2019, anul în care împlinim 25 de ani de activitate pe piaţa instalaţiilor, Romstal lanseazǎ ROMSTAL ARHITECT PLUS, programul dedicat exclusiv arhitecţilor şi designerilor parteneri Romstal.

Scopul programului Romstal Arhitect Plus este acela de a oferi clienţilor soluţii complete şi elegante de amenajare a băii cu susţinerea unui specialist în design. Colaborând cu arhitecţi şi designeri de interior ne dorim să oferim clienţilor noştri o experienţǎ completǎ în ceea ce priveşte confortul, bunul gust şi soluţiile inovatoare de amenjare.

Romstal Arhitect Plus

Eşti designer? Arhitect? Te invităm să devii partenerul nostru în relaţia cu clienţii Romstal. Oferim un pachet atractiv de beneficii, produse şi soluţii de calitate superioară, furnizori exclusivişti şi branduri de renume pe piaţa amenajărilor de baie.

Conceput pentru a veni în întampinarea necesităţilor şi dorinţelor partenerilor săi, programul ROMSTAL ARHITECT PLUS îşi propune să sprijine şi să încurajeze activitatea celor înscrişi. Romstal îţi oferă posibilitatea să-ţi gestionezi cariera profesională punându-ţi la dispoziţie instrumentele necesare pentru ca tu să îţi atingi obiectivele şi să obţii performanţă. Principiile dezvoltării durabile, dinamismul în adaptarea la evoluţia pieţei şi orientarea către oameni definesc cel mai amplu program Romstal adresat partenerilor săi.

Cardul Romstal Arhitect Plus

Mai mult decât un instrument de lucru, Cardul Romstal Arhitect Plus este garantia calitãtii produselor si a serviciilor prestate, dar mai ales apartenenta la un mediu aparte. Confirmare a acestui parteneriat solid si avantajos, Cardul Romstal Arhitect Plus insumeazã o multitudine de beneficii, create pentru a certifica încurajarea, recunoasterea si aprecierea Romstal.

Cardul Romstal Arhitect Plus

Câștigi până la 35% din valoarea vânzărilor directe sau intermediate.

Avem un portofoliu de peste 100 de furnizori de sanitare şi ceramice şi peste 20.000 de produse, care să acopere cele mai variate gusturi şi trenduri de amenajare a băii, produse semnate de studiouri de design recunoscute internațional şi premiate la târguri şi expoziții de profil.

Avem o echipă dedicată de agenţi și consilieri showroom specializaţi în vânzarea de Sanitare și Ceramice, pregătiţi să vă ofere suportul necesar în ofertarea produselor, colaborarea cu furnizorii și toate instrumentele necesare prin care să construim o relaţie durabilă și plăcută atât cu clienţii cât și cu partenerii noștri.

CUM DEVII PARTENER ROMSTAL ARHITECT PLUS?

Trimite-ne un mesaj pe arhitect@romstal.ro şi vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Te aşteptăm în showroom-urile Romstal, unde reprezentanții noştri te vor asista în a obține informațiile necesare.

Intră pe www.romstal.ro la secțiunea “Romstal Arhitect Plus” și completează formularul.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *