Este timpul pentru o amenajare minimalistă! Romstal îți aduce reduceri de până la 25%

Iti doresti o baie moderna amenajata in stil minimalist? Romstal vine in intampinarea nevoilor tale oferindu-ti exact produsele de care ai nevoie la cele mai bune preturi! Avem reduceri semnificative la diverse produse precum:

  • Baterii Rik – 15%
  • Dusuri si coloane de dus selectate – pana la 25%
  • Obiecte sanitare Kolo Rekord – 20%
  • Rezervor wc ingropat Oli Diamante cu placute cromate – 15%
  • Cabine si cadite de dus selectate – pana la 20%
  • Cazi de baie Ideal Standard – aprox. 15%
  • Accesorii de baie Gedy (Edera& Genziana) – aprox. 25%

Reducerile de pret la Sanitare sunt valabile pana la 30 Septembrie 2020. De asemenea avem reduceri de pret intre 2% si 17% la Teava de Cupru.

Ia-ti si tu produsele necesare renovarii baii tale la cele mai bune preturi! Baia ta va arata ca le din reviste. Suprafetele libere, curate sunt cheia acestui stil de amenajare minimalista. Fiecare lucru trebuie sa aiba un loc al sau. Doteaza-ti baia cu cazi speciale sau cabine de dus atent selectate care va vor ajuta sa va relaxati dupa o zi agitata la lucru. Avem si accesorii de baie care sa se potriveasca perfect cu faianta si gresia. Ele vor aduce enzatia de ordine vine prin estetica aparte.

Baia trebuie intodeauna dotata cu baterii de baie moderne. Colectia Rik vine cu variante simple dar in acelasi timp elegante, care au inclusiv optiuni de economisire a apei. Romstal va ofera solutii complete pentru utilarea unei bai minimaliste cu produse de cea mai buna calitate de la branduri de incredere. Datorita experientei lor indelungate  puteti fi siguri ca achizitionati cele mai moderne solutii care beneficiaza de tehnologie de ultima ora.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *