Eleganță fără sfârșit în baia ta cu lavoarul pe blat Amadea de la Villeroy&Boch

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:32 pm

A sosit clipa sa va transformati baia intr-o oază de bunăstare, un paradis al liniștii unde vă puteți relaxa și reîncărca bateriile. Bucurați-vă de o calitate îmbunătățită a vieții dotandandu-va baia cu cele mai moderne obiecte sanitare de pe piata. Un punct de plecare il poate constitui achizitionarea lavoarului Amadea de la Villeroy&Boch, un nume mare in industrie, producator care garanteaza calitatea si durabilitatea pentru orice produs al sau.

Lavoarul Amadea are o formă elegantă și un profil ceramic decorativ care va domina prin eleganta orice incapere de baie. Aceasta chiuveta de baie este caracterizata de linii armonioase fapt ce o face potrivita pentru orice stil de baie. Lavoarul Amadea se monteaza pe blat. Combinat cu alte elemente din colecția Amadea acesta va reda o frumusețe clasică și funcționalitate perfectă. Lavoarul beneficiaza de tratamentul de suprafață CeramicPlus, tratament de înaltă calitate care permite curățarea rapidă și ușoară.

Lavoarul Amadea încorporează frumusețea adevărată datorita simplitatii si elegantei de care da dovada. Atunci cand design-ul creativ este imbinat cu solutia practica, reiese acest lavoar ce poate fi instalat in orice tip de baie. Acesta se incadreaza perfect, fie intr-un ambient confortabil specific pentru familie, fie intr-un spatiu elegant sau pur si simplu intr-o baie compacta.

Lavoarul Amadea va deveni piesa de bază a baii dumneavoastra. Designul minimalist, cu linii simple și clare va cuceri simturile iar dimensiunea sa va va oferi posibilitatea sa va desfasurati dupa bunul plac. Montajul pe blat este foarte elegant și se pretează pentru băi luxoase și deosebite. Blatul funcționează precum un suport pentru obiectele și produsele pentru toaletă și ne conferă mai mult confort în utilizarea lavoarului. Putem opta pentru modele de blat în funcție de stilul decorativ al băii și de personalitatea noastră. Acest lucru ne oferă mai multă libertate de alegere, spre deosebire de lavoarele clasice. Cu siguranță baia va impresiona prin originalitate și funcționalitate.

Pentru cei care nu au spațiul necesar pentru a monta o chiuvetă pe blat, Villeroy&Boch are disponibil în colecția Amadea și lavoarul care se monteaza pe picior. Acesta este la fel de elegant pretându-se fără probleme chiar și in băile de mici dimensiuni. Pentru ca baia dumneavoastră să arate perfect nu ezitați să aruncați o privire și asupra celorlalte obiecte sanitare din colecție. Sunt disponibile atât vasul wc completat de rezervor și capac plus un bideu.

Durabilitate, functionalitate, siguranță, confort și eleganță, acestea sunt atributele colecției Amadea de la Villeroy&Boch.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *