Eficiență extremă la preț scăzut. Ia-ți acum centrală termică Bosch Condens 2500W de la Romstal

Continuă seria promoțiilor la Romstal! Te ajutăm să te pregătești pentru iarnă cu centrala în condensație Bosch Condens 2500W, 25.2kW, la un pret excelent de numai 3150 de lei. Centralele in condensatie sunt dispozitive moerne care se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.BOSCH CONDENS 2500W

Centralele in condensatie Bosch functioneaza pe acest principiu si va ajuta sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic. Prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Alege un aparat fiabil, de eficienţă ridicată, acum la un preţ rezonabil. Bosch oferă acum centrala Condens 2500 W, care asigură un consum redus de combustibil gazos datorită înaltei eficienţe energetice de 103 %.

Printre avantajele evidente amintim designul ei ergonomic, simplitatea în utilizare și reglarea la perfectie. Datorită designului său modern, de dimensiuni mici, această centrală termică murală nu doar arată foarte bine, ci ocupă şi foarte puţin spaţiu. Interfaţa LCD a centralei termice Condens 2500 W are o construcţie clară și o structură logică. Utilizarea acesteia este simplă și se realizează cu ajutorul câtorva cuvinte cheie și simboluri logice – chiar și în întuneric, deoarece afișajul dispune de sistem de iluminare de fundal.

Centrala termică Condens 2500 W este prevăzută cu o automatizare integrată cu reglare în funcţie de temperatura exterioară, această modalitate de reglare fiind recomandată atât în cazul încălzirii prin pardoseală, cât și prin radiatoare. Automatizarea dependentă de condiţiile meteo optimizează performanţele centralei termice în funcţie de necesarul de căldură al clădirii. Utilizarea acesteia este simplă și intuitivă. Echipamentul are o unitate electronică de reglare nou dezvoltată, care oferă posibilitatea de a utiliza toate unităţile actuale de reglare și module de comandă și control Bosch.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *