Economisește energie! Alege iluminatul cu led

Începând cu 2 Februarie 2020 clienții finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), Reprezențantele și Francizele Romstal au prețuri mai mici în medie cu 15% la becurile cu led și, în plus, pot beneficia de următoarea ofertă promotionala la codurile de mai jos:

–              La 10 tuburi cu led (cod 5RPT8256) – 1 bucata gratuita;

–              La 10 spoturi cu led (cod 5AAU5096) – 1 bucata gratuita;

–              La 10 panouri cu led (cod 5ALPL154) – 1 bucata gratuita;

LED 10+1–              La 6 becuri cu led (cod 5RTE1052) – 1 bucata gratuita;

–              La 6 becuri cu led (cod 5RTE1032) – 1 bucata gratuita;

–              La 6 becuri cu led (cod 5RTE2052) – 1 bucata gratuita;

–              La 6 becuri cu led (cod 5RPE2042) – 1 bucata gratuita;

LED 6+1Becul cu această tehnologie este un produs ce utilizează mult mai eficient energia electrică în comparație cu sursele de iluminat cu incandescență, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încălzi filamentul. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important. Un alt avantaj important este durata de viata mai mare(35.000-100.000 ore). LED-urile depasesc substantial ca durata de viata sursele de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).

Un bec modern produce lumină cu o intensitate de până la 160 lumeni/Watt, spre deosebire de un bec incandescent care produce lumina cu maximum 15 lumeni/Watt. Este evident că lumina venită de la leduri nu are nevoie de un consum mare de energie pentru a fi foarte puternică. Deși este o lumină destul de intensă, aceasta este și foarte benefică pentru vedere. Ledurile nu emit radiații, astfel sunt ideale pentru persoanele cu anumite predispoziții sau contraindicații privind expunerea la raze UV.

Lumina emisă de acest tip de bec este considerată lumină albă pură, care are caracteristici foarte asemănătoare cu lumina naturală. Din acest motiv, lumina ledurilor nu este obositoare pentru ochi și nu crează vreun disconfort. Lumina nu pâlpâie, chiar dacă pot exista variații de tensiune, și nu strălucește.

Profită și tu de oferta valabilă până la 31 martie 2020! Ia-ți mai multe becuri și primești bucăți din aceste produse fără să mai plătești, ori cumpără orice bec led și plătești cu 15% mai puțin!

LED reducere 15%


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *