Economie de energie prin cazane cu gazeificare

cazan gazeificare visionDaca doritii sa economisiti energie, trebuie sa va ganditi mai intai la sistemul de incalzire pentru ca aici este cel mai mare potential de economisire. Cu un sistem de incalzire modern beneficiati de o eficienta mai ridicata, un consum energetic mai mic si costuri reduse. In selectarea tipului de combustibil pentru incalzirea unei locuinte se iau in cosiderare atat costurile, cat si modalitatea de procurare si tendintele pe plan mondial. Insa, cel mai important factor de decizie ramane costul. Utilizat inca din preistorie pentru generarea caldurii, lemnul a fost si va ramane o solutie fiabila si economica pentru incalzirea casei. In raport cu energia electrica, gazul sau motorina, utilizarea lemnului prezinta avantajul de a fi cea mai ieftina alternativa. In plus, lemnul genereaza o cantitate redusa de emisii de CO2.

Noua generatie de cazane pe gazeificare Romstal Vision imbina avantajele combustibilului solid cu nivelul de confort asigurat de centralele pe gaz. Suprafetele mari de schimb de caldura, drumurile de fum extinse si sistemul de admisie aer preincalzit permit cazanului Romstal Vision sa fie unul din cele mai eficiente cazane pe gazeificare de pe piata. In materialul video care urmeaza va prezentam cele mai importante caracteristici ale acestui cazan deosebit.

Functii cheie cazan cu gazeificare Romstal Vision:

functii-cazan-lemnePosibilitatea de selectare a regimului de functionare:
• Vara – doar preparare apa calda menajera
• Iarna – incalzire si preparare apa calda menajera

Afisare mod de functionare a ventilatorului cu viteza variabila

Semnalizare functionare cazan in regimul PID – Proportional Integrat Derivativ, adica reglarea puterii cazanului in functie de temperatura setata

Preparare apa calda menajera cu cresterea temperaturii din cazan


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *