Economie de apa cu noile baterii cu fotocelula de la Geberit

Pentru cei mai multi dintre noi apa este contorizata si asta inseamna ca platim atat cat consumam. Nu putem reduce necesarul pentru ca viata moderna inseamna standarde inalte de igiena si confort dar putem elimina pierderile. O baterie cu fotocelula reduce consumul de apa si este aproape necesara in spatiile publice.

Funcțională și estetică

O baie care functioneaza fara atingeri va răspunde necesitatilor noastre în mod automat. Infraroșu controlat de baterii răspunde rapid, cu un debit controlat de apă, în mod automat la simpla miscare a mainii. Aceste baterii cu senzor sunt extrem usor de folosit, de incredere si foarte usor de curățat.

Diversele programe de operare coferă un grad ridicat de versatilitate pentru robinetii cu senzor, siguranță operațională și întreținere ușoară. Intervalul automat de functionare previne uscarea corpului bateriilor în cazul în care sunt montate într-o locație in care nu sunt utilizate în mod regulat. Setarea este rapida și ușor de schimbat cu ajutorul telecomenzii Geberit. Ele pot fi dotate cu sau fără mâner mixer pentru a ajusta temperatura apei. Suprafețele lor cromate strălucitoare și designul compact le face ușor de curățat si foarte elegante.
baterie cu senzor geberit 185O gamă largă care acoperă fiecare domeniu de aplicare

Bateriile cu senzor Geberit pot fi alimentate cu energie electrica de la rețea, cu baterii sau cu un generator de sine statator ce-i confera o alimentare inovatoare, care converteste apa care curge prin baterie in energie cu care reîncarcă bateria.

Stație de alimentare mini Geberit

Un generator mic face robinetele touchless independente de rețeaua de alimentare sau bateria. Ori de câte ori robinetul este în uz, apa care curge încarcă acumulatorul prin turbina hidroelectrică care produce electricitate. Energia electrică încarcă un acumulator care se asigură că robinetul este operațional în orice moment. Acest sistem reduce impactul ecologic cu 50% în comparație cu utilizarea de baterii și 80%, comparativ cu o conexiune electrică devenind astfel solutia ideala pentru proiecte durabile.

baterie cu senzor geberit
Aspect modern, linii de design variate, calitate de top, materiale antivandalism.

Igiena

 • Nivel ridicat de igiena, actionare fara atingere
 • Usor de curatat, fara muchii sau colturi care retin murdaria
 • Programe de spalare variate

Confort

 • Detectare automata
 • Auto calibrare automata a senzorului infrarosu
 • Timp de reactie scurt
 • Instalare usoara, ajustari automate
 • Disponibile modele cu alimentare de la retea/acumulator/generator
 • Programe de spalare variate, setabile cu ajutorul telecomenzii de service/control
 • Functionare eficienta
 • Economie de apa datorata senzorului infrarosu si perlatorului (1.9l/min)
 • Modul independent energetic disponibil (SSPS)


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *