Echipa Romstal România a participat la Install Fest Ucraina

Ca în fiecare an, Romstal a participat la concursul pentru instalatori Install Fest Ucraina. În 2019 echipa noastră a fost alcătuită din 4 membrii, 3 instalatori și un lider de echipă. Scopul concursului desfășurat la Centrul de Expoziții Acco International din Kiev, a fost acela de a vedea care sunt cele mai rapide dar și inovative moduri de instalare a produselor folosite în viața de zi cu zi.

Țările participante la Install Fest au fost: Ucraina, Lituania, Belarus, Georgia, Moldova, România, Armenia. La startul probelor s-au numărat 21 de instalatori, trei pentru fiecare țară. Aceștia s-au întrecut cât au putut de bine dar au și făcut schimb de experiență, învățând unii de la ceilalți noi moduri de punere în practică a cunoștințelor. Fondul de premiere al celei de-a cincisprezecea editii a Install Euro Battle 2019 a fost unul generos, constand in premii în bani: (Locul 1 – 2000 de euro; Locul 2 – 500 de euro;Locul 3 – 200 de euro). De asemenea, toți finaliștii de la locul 1 la 10 au primit salopeta de lucru – Install Fest. Toți participanții la Install Euro Battle 2019 au primit echipamente personalizate.

Sponsori ai evenimentului au fost companii cunoscute pentru produsele pe care le comercializează: Radiatoare de încălzire – Kermi, Cazane pe gaz – Vaillant, Echipamente de pompare – Grundfos, Sisteme de țevi – Uponor, Supape – Caleffi, Sisteme sanitare – TECE, Canalizare – Ostendorf.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *