Dusul, zona ta de confort

Esti o persoana activa, mereu in miscare, gata sa ia viata in piept? Sau te simti mai bine in cealalta tabara, a oamenilor linistiti, inzestrati cu o fire analitica? Indiferent carei categorii apartii e timpul sa simti, chiar in acest moment, ce inseamna relaxare suprema. A venit ceasul sa-ti innobilezi baia cu o cabina de dus.

CABINA-DUS-ALIVA-EasyEntryPentru a-ti transforma propria baie in oaza de liniste pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, Romstal vine in intampinarea ta cu o gama completa de cazi de dus. Si nu, nu ne referim la cabinele de dus obisnuite, ci la noile serii Aliva de la Huppe, adevarate opere de arta, cele care vor da un nou sens cuvintelor relaxare si revigorare. Semicirculara sau patrata, cabina cu usi culisante se adapteaza perfect spatiului din baie, fiind suficient de spatioasa pentru nevoile de utilizare zilnice. Aliva Easy EntryDesignul cabinei Aliva, simplu si curat, fara accesorii inutile, sunt in trend cu tendintele actuale de amenajare. Mai important, profilul de aluminiu din partea de jos, care ingreuna accesul, a fost eliminat definitiv. Cabina a castigat asfel un plus de eleganta dar si de functionalitate, curatarea acesteia facandu-se extrem de usor. Si, daca vine vorba de curatare, mai avem parte de o surpriza din partea acestei supercabine de dus. Aliva este inzestrata cu sistemul click care ne permite scoaterea simpla si rapida a geamului, iar curatarea acestuia nu mai este o corvoada.

Usa de dus

Producatorul acestor cabine de dus vine, de asemenea, cu alta solutie eficienta pentru baile moderne. Usile de dus Huppe se incadreaza intre pereti sau in combinatie cu peretii de dus dedicati, formand spatii generoase care vor face uitata peste noapte cada ponosita care trona fara drept in baie. Usa se poate deschide atat in interior cat si in exteriorul cabinei, ceea ce ofera flexibilitate maxima in amenajare.

Odata ce ati dotat baia cu cabina de dus pe care ati visat-o veti simti bucuria pe care o va aduce noua zona de comfort a casei dumneavoastra.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *