Dotează-ti radiatorul cu robineții Bianchi

Da, este 2016, si da, ne așteaptă o iarnă rece. Bucuria vine însă din altă parte. Acum, mai mult ca niciodată, suntem stăpâni pe modul cum vom primi, sau mai bine zis, cum vom respinge frigul din locuințele noastre. Da, a existat o perioadă în care temperatura din case ne era controlată de rețeaua publică de încălzire. Românul însă, s-a emancipat la rându-i, precum cei din occident, si a realizat că își poate controla viitorul.

incalzire

Astăzi își poate alege singur modul cum se încălzește. A ales calorifere pentru sezonul rece, mai mari sau mai mici, conforme cu dimensiunea locului în care a ales să viețuiască. Românul modern știe însă un alt lucru important, acela că nu numai radiatoarele îți ofera confortul pe care îl dorești ci și modul de realizare al instalației de încălzire.

robineti-calorifer

În articolul de față am decis să vă prezentăm produsul care face legătura dintre țevi și calorifer, robinetul. Acestuia nu i se acordă, in dese rânduri, atenția potrivită, ajungându-se ulterior la accidente nedorite. Dacă sunteți totuși în dilema ar fi bine să acordațo o șansă  robineților din alamă din gama Eurocon de la Bianchi. Aceștia reprezintă alegerea de încredere acum cănd ne pregătim pentru iarnă. Găsiți mai multe detalii despre fiecare tip de robinet pe site-ul Romstal. 

bianchi-banner_site


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *