Dotează-ți baia cu gama de baterii Active de la Ideal Standard – contemporane, senzuale și minunat conturate

Actualizat la 20 November, 2018 at 03:47 pm

Înobilați-vă baia cu bateriile din seria Active de Ideal Standard! Acestea sunt caracterizate de linii robuste dar alunecoase, care vor încânta toate simțurile. Va fi o adevărată plăcere să le atingeți și să le priviți.

Bateriile Active reprezintă soluții inteligente de inginerie, producătorul investind timp de cercetare pentru a crea bateria perfectă.  Controlul precis al temperaturii și debitului de apă se va evidenția încă de la prima utilizare. Mai mult, bateriile Active de bucură de inovația corpului rece, ceea ce înseamnă că atunci cînd folosiți doar apa fierbinte chiar dacă atingeți corpul bateriei nu vă veți arde deoarece acesta se menține rece. În acest mod se obține liniștea mentală a familiei, utilizarea bateriei făcându-se facil chiar și de către copii.

Spălatul mâinilor și a feței este unul dintre obiceiurile zilnice. Pentru a beneficia de o experiență plăcută și desăvârșită este foarte important să utilizăm cele mai performante obiecte sanitare, care nu cedează când te aștepți mai puțin și care ne ajută să reglăm parametrii apei cu maximă precizie. În plus, acestea trebuie să aibe și un design atractiv care să ne încînte privirea de fiecare dată când facem duș.

IDEAL STANDARD ne propune seria ACTIVE, care va impresiona pe oricine o folosește. Colecția are un design perfect, în stil minimalist, fiind ideală pentru orice baie modernă. Calitatea de top a bateriilor Active asigură funcționare continuă, fără grija eventualelor defecțiuni.

Ele se potrivesc cu stilul alert de viață al persoanelor active, care au nevoie de produse fiabile și durabile, cu mecanism simplu de funcționare. Cu aceste baterii nu vom pierde timp în baie pentru că este foarte simplu și rapid să reglăm fără efort debitul apei în funcție de preferințe.

Baia va căpăta un plus de eleganță datorită simplității gamei ACTIVE, bateriile minunat conturate încadrându-se perfect în peisaj.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *