Din grijă pentru tine! Romstal te ajută să îți continui în siguranță proiectele!

Trecem prin incercari majore in aceste zile din cauza amenintarii invizibile numite Coronavirus. Cu toate acestea viata trebuie sa continue. Daca tot stati cat se poate de izolati dar doriti, in acelasi timp, sa va continuati lucrarile in domeniul constructiilor trebuie sa stiti ca aici, la Romstal, am lansat serviciul de CONSILIERE SI OFERTARE virtuala.

Este momentul sa apelezi la specialistii nostri pentru orice fel de sfat sau pentru o oferta personalizata! Renovezi sau construiesti in aceasta perioada dificila, provocata de COVID 19? Nu esti hotărât ce alegeri să faci în proiectul tău? Suntem aici pentru a te ajuta! Am mai pregatit special pentru tine o platforma (Proiectul Meu) prin intermediul careia poti intra in legatura cu specialistii nostri!Proiectul meu Romstal

Interactiunea cu noi este doar la un click distanta. Nimic mai simplu:

  1. Ai nevoie urgent de o oferta sau de o recomandare de instalator pentru montaj? Doar completezi acest formular si inginerii nostri de vanzari iti vor raspunde pe mail la solicitare!
  2. Ai un proiect de instalații termo – hidro? Nu știi cum să demarezi realizarea lui? Noi te scăpăm de stres! Completează formularul iar noi îți vom aloca un inginer consultant Romstal care te va contacta, îți va explica etapele proiectului și îți va recomanda cele mai bune soluții!
  3. Îți amenajezi baia? Ai nevoie de sfaturi pentru alegerea obiectelor sanitare sau a plăcilor ceramice?  Noi suntem aici pentru a te ajuta! Completează formularul iar noi îți vom aloca un consultant Romstal care te va contacta, îți va explica etapele proiectului și îți va recomanda cele mai bune soluții.

Instalatori RomstalEste o perioada dificila si provocatoare. Insa noi ramanem aproape voi, de planurile si proiectele voastre! Vrem sa raspundem cum putem mai bine solicitarilor si nevoilor voastre, insa fara a face rabat de la siguranta si protectie in ceea ce priveste sanatatea!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Din grijă pentru tine! Romstal te ajută să îți continui în siguranță proiectele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *