Despre instalații vorbești cu noi!

Actualizat la 14 September, 2018 at 02:10 pm

Romstal vă propune campania de toamnă 2018 “Despre instalații vorbești cu noi!” care, după cum îi spune și numele, va încerca să-i ajute pe toți cei care au nevoie de informații privitoare la modul de realizare a unei instalații, produse și echipe specializate.

Cauți instalatori autorizati? Nu știi care sunt cele mai potrivite produse pentru instalațiile din casa ta? Vino în magazinele Romstal și specialiștii noștri îți vor recomanda cele mai potrivite soluții pentru lucrarea ta!

Realizarea unei instalatii sanitare pentru o casa este o adevarata incercare. De fapt, vorbim despre un ansamblu de instalatii: instalatia de apa rece, instalatia de apa calda si instalatia de canalizare. Pentru fiecare exista diverse trucuri care sa va faca munca mai usoara. Specialistii Romstal iti vor explica rolul unor principii elementare precum gravitatia, presiunea sau principiul vaselor comunicante care va vor defini un plan exact cu ceea ce aveti nevoie. Astfel puteti fi scutiti de eventuale costuri suplimentare pentru produse de care nu aveti neaparata nevoie.

Alegeti cele mai bune produse disponibile selectate de la producatori renumiti pentru calitate! Vaillant, Aquatherm, Dab, Bosch, Viessmann, Grohe, Kludi, Geberit, Salus și multe alte companii s-au alaturat pentru a va aduce produse de calitate, concepute sa reziste zeci de ani, usor de manevrat si montat. Romstal va va ajuta si la transportarea materialelor necesare realizarii unei instalatii bine facute.

Nu ezita! Profită de campania “Despre instalații vorbești cu noi!” și informează-te corect despre pașii pe care îi vei urma în lucrările tale!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 747 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *