Despre încălzirea casei vorbești cu noi – Pachet Habitat 24kw pentru încălzire locuință cu 3 camere

Specialistii Romstal ti-au pregatit un pachet care sa te ajute sa incalzesti o locuinta de mari dimensiuni fara niciun fel de probleme. Pentru a scapa de griji si pentru a obtine un avantaj financiar imediat in valoare de 613 lei fata de pretul total al produselor achizitionate separat, te invitam sa arunci o privire asupra pachetului din aceasta pagina.

Componenta pachetului:

Așadar aveți la dispoziție  un pachet Habitat format dintr-o centrală modernă, cinci calorifere, dintre care unul de baie, termostat controlabil prin unde radio, robineti pentru calorifere plus alte accesorii.

Centrala termică Romstal Habitat se remarcă prin liniatura simplă care o ajută să se încadreze în orice casă indiferent de stilul de design ales de utilizator. Compactă, elegantă și puternică, Romstal Habitat asigură performanțe de top fiind în același timp extrem de eficientă din punct de vedere energetic. Romstal Habitat oferă dublă funcționalitate, ocupându-se fără efort atât de încălzirea locuinței, cât și de prepararea apei calde menajere.

Romstal Habitat beneficiază de tehnica condensației. Această metodă de funcționare protejează componenetele interne ale aparatului și le ferește de o posibilă deteriorare prematură. Obțineți atât confort cât și economie valorificand la maximum capacitatea calorică a combustibilului! Centralele în condensație indeplinesc normele de mediu reducând semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datorează faptului că această tehnică în condensație nu utilizează doar căldura gazelor rezultate în urmă arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este că profită și de căldura latentă a vaporilor de apă rezultați în urma arderii reducînd astfel cantitatea de combustibil utilizată.

Pe lângă centrală, în acest pachet Habitat vă oferim și calorifere Vision din oțel (4 bucăți) care au dimensiuni generoase. Ele vor încălzi rapid camerele și vă vor oferi confortul mult visat. Nu am uitat nici de caloriferul de baie. Am ales radiatorul din otel pentru baie San Remo cu un design deosebit ce se va integra perfect in baie si va rezista fara urme de folosire ani buni de acum inainte. Caloriferul portprosop San Remo este realizat din colectoare amplasate vertical si tevi orizontale sudate in regim complet automatizat, fara urme inestetice. Acest tip de radiator este folosit in general in baie pentru incalzirea spatiului dar si pentru a usca prosoapele.

Caloriferele sunt completate de câte un set compus din robinet pentru tur termostatabil, robinet pentru retur cu reglare manuala și un cap termostatic TT300 ce permite reglarea temperaturii independent in fiecare camera, sporind astfel confortul si economisirea reala a energiei.

Cu toții ne dorim să facem economii la cheltuieli. Acest lucru va fi acum posibil și datorită termostatului de cameră cu radiofrecvență Kontrolia. Acest termostat, aplicabil pe perete, va va ajuta sa mentineti sub control temperatura din casa dumneavostra. Termostatul Kontrolia functioneaza prin comanda de unde radio, reusind sa porneasca si sa opreasca sistemele de incalzire prin intermediul temperaturii si a timpului setate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Despre încălzirea casei vorbești cu noi – Pachet Habitat 24kw pentru încălzire locuință cu 3 camere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *