Despre încălzirea casei vorbești cu noi – Alege acum un cazan Vision pe combustibil și îl primești la super preț

Actualizat la 20 November, 2018 at 08:42 am

Vă prezentăm aici doua cazane Vision care sa va ajute sa intampinati iarna fara griji. Este vorba despre cazanul din otel VISION de 21 kW si de cazanul din fonta VISION cu 3 ELEMENTI de 18 kW, amandoua disponibile la preturi excelente.

Cazanul din otel VISION de21 kW, pentru sistemele de incalzire cu functionare pe combustibil solid (lemn, carbune, brichete, biomasa), este format din: focar, cenusar si schimbator de caldura cu 3 drumuri de fum. Cazanul are 3 usi, cea superioara pt. curatare schimbator de caldura, cea din mijloc pentru alimentare si cea de jos pentru eliminare cenusa.Cazane Vision

Este destinat pentru încalzirea cladirilor si producerea apei calde utilizând în procesul de ardere combustibil solid (lemne, deseuri de lemn, carbune, cocs, brichete rumegus). Cazanul este echipat cu serpentina de racire pt. protectie la supraîncalzire a acestuia.

Acest cazan are o constructie sudata din tabla de otel de calitate superioara (otel tratat care rezista la supratemperatura) de grosime 4 mm pe toata suprafata cazanului. Este izolat cu vata minerala si la exterior manta din tabla vopsita. Echipamentul este certificat dupa standardul SR-EN 303-5 marcat cu eticheta CE.

Reglarea admisiei de aer pentru ardere se face automat cu regulator termostatic de tiraj, aflat in dotarea standard.In cazul existentei unei surse permanente de apa, se poate instala in varianta de montaj cu vas de expansiune cu membrana, serpentina de racire, supapa termica si supapa de siguranta. In cazul utilizarea unor echipamente de tip hidrofor, este obligatorie montarea unui vas de expansiune deschis si supapa de siguranta.

Încălzirea bazată pe combustibil solid reprezintă încă o soluție viabilă pentru a dispune de căldura necesară pentru casa dvs. Puteți întrebuința cu toată încrederea cazanul de oțel, fiind un produs robust și rezistent, foarte potrivit pentru a asigura necesarul termic pentru casa dvs.

Cazanul din fonta VISION cu 3 ELEMENTI de 18 kW, cu functionare pe combustibil solid (carbune, lemn, bricheti din carbune sau din lemn, crengi uscate) are certificare europeana CE, primita de la compania germana de testari si certificari internationale Tuv Industrie Service GmbhCazane Vision

Interiorul cazanului cuprinde trei parti principale: încarcare / camera de combustie, zona schimbului de caldura si zona de colectare a cenusei. In zona de schimb de caldura, exista un colector montat pe partea din spate a corpului cazanului, cu o clapeta integrata si un orificiu de curatare care poate fi închis. Aerul de combustie primar este alimentat printr-o supapa de deschidere în usa inferioara, în continuare trece pe sub, apoi prin grila. Aerul secundar este furnizat printr-o clapeta aflata pe usa superioara. Este dotat cu un regulator termomecanic care citeste temperatura agentului de încalzire din cazan. Conexiunile sunt situate în spatele cazanului. Partea din fata-sus a cazanului dispune de un termomanometru incastrat, cu o plaja de functionare 0-120 grade celsius si 0-4 bar.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *