Design și căldură la pachet cu soba tip șemineu pentru încălzire centralizată Commo. La achiziție primești cadou un aspirator de cenușă

Profită acum de oferta Romstal și ia-ți o spectaculoasă soba tip șemineu cu funcționare pe peleți! Vei primi gratuit un aspirator de cenușă de la Alfa Plam. Soba Commo poate fi utilizată pentru încălzire centralizată având performanțe remarcabile. Soba are un design atractiv, asemănător șemineelor, dar stă excelent și din punct de vedere funcțional și economic, funcționând pe bază de biocombustibil solid tip peleți.Soba tip semineu Commo + aspirator cenusa

Soba Commo 21 kW de la Alfa Plam are integrat un mecanism de reglare automată, care asigură confortul termic necesar. Caloriferele se racordează la sobă, aceasta având în dotare un vas de expansiune cu capacitate de 10 litri. Încăperea unde este montată soba nu necesită montarea unui calorifer, căci aceasta se încălzește direct de la sobă. Căldura suplimentară produsă este distribuită către celelalte calorifere, iar prin intermediul panoului de control putem regla temperatura ambientală și consumul aferent.

Soba tip semineu Commo 21Peleții au o capacitate de ardere foarte mare, aceștia ard aproape în totalitate, iar cenușa reziduală constituie doar 1% din masa inițială. Prin aceasta peleții emit foarte puține noxe în comparație cu alte tipuri de combustibil, având o putere termică ridicată. Aceștia provin din resturi lemnoase și agricole, fiind astfel de două ori ecologici. Sunt o variantă foarte convenabilă și ieftină, iar soba cu funcționare pe peleție este mult mai simplu de întreținut, căci peleții nu lasă multă murdărie în urmă.

Peleții sunt ușor de transportat și foarte simplu de utilizat. Deoarece au dimensiuni foarte reduse aceștia pot fi manipulați cu ușurință, iar prin intermediul sistemului automatizat nu va fi nevoie să supraveghem funcționarea sobei. Avantajul unei sobe pe peleți este că poate asigura necesarul termic al unei locuințe care nu este racordată la gaze. Aceasta este o variantă mult mai potrivită, căci presupune un consum energetic mult mai redus și costuri de exploatare relativ mici.

Soba tip semineu CommoSoba pe peleți este fiabilă și nu prezintă riscuri de defecțiuni majore. Display-ul din dotare conține informațiile relevante despre parametrii de funcționare, astfel indicând condiția și starea în care se află soba.

Soba tip șemineu este în același timp un mod de a conferi un look natural locuinței, făcând-o mai primitoare și mai plăcută. Imaginea focului crează o senzație relaxantă și liniștitoare, ideală pentru a ne simți excelent în fiecare zi.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *