Descoperă eleganța și distincția marmurei în plăcile ceramice Royal Gold de la Undefasa Spania

Daca acum cateva zile v-am prezentat, intr-un articol precedent, care sunt avantajele gresiei cu aspect de parchet, astazi, am decis sa facem acelasi lucru pentru clientii nostri care isi doresc podele sau pereti cu aspect de marmura.placi ceramice Royal Gold

Pentru un rezultat pe masura recomandam placile ceramice din seria Royal Gold de la recunoscutul producator spaniol Undefasa. Placile ceramice din aceasta serie sunt disponibile la preturi excelente, ele reusind sa schimbe total aspectul camerelor in care vor fi montate. Indiferent daca veti opta pentru un stil de amenajare clasic sau unul modern, Royal Gold se va remarca prin finisajul satinat care da senzatia marmurei mate. Gresia si faianta proiectata de Undefasa ofera personalitete casei punand accent pe aspectul sobru dar extrem de elegant.

Nimic nu se compara cu o plimbare pe gresia Royal Gold care la atingere da un sentiment extrem de placut. Gresia, care se bazeaza pe nuante de alb, gri si negru, ascunde usor darele de praf pana la urmatoarea curatare. Placile ceramice din seria Royal Gold respecta cele mai inalte standarde de calitate ajutand utilizatorii sa renoveze spatiile cu produse de top care isi pastreaza calitatile initiale timp de ani de zile.

Colectia de gresie si faianta Royal Gold disponibila la Romstal uimeste prin simplitatea modelelor completandand excelent celelalte elemente de design din locuinta. Este pretabila pentru bai si bucatarii insa se “intinde” cel mai bine in spatii intinse, precum livingurile.

Podelele si peretii imbracati in noile modele vor fi caracterizate de eleganta suprema. Creaza-ti si tu camere de vis care vor face cu adevarat diferenta in spatiul de locuit. Descopera o serie de placi ceramice cu piese unice si bucura-te de rafinamentul dat de finisajul tip marmura care umple spatiul cu personalitate!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *