Descoperă caravana Grohe, noutățile sunt în drum spre tine

A început GROHE Tour 2017, cu 4 camioane ce vor străbate 3 continente. Experimentează inovațiile și metodele de instalare GROHE, testează cele mai recente produse, obține un training live cu experții noștri GROHE, găsește soluții inteligente pentru afacerea ta sau pentru propria locuință, bucură-te de catering gratuit și de produse promoționale captivante.

Vizitează caravana GROHE și vei descoperi cele mai noi produse și tehnologii.

OFERTĂ LIMITATĂ DOAR PE DURATA EVENIMENTULUI

GROHE Sensia Arena înseamnă confort inteligent. Această toaletă cu duș impresionează prin funcțiile sale inovatoare adaptate cerințelor personale. Bucurați-vă de senzația delicată a confortului și de cea de wellbeing.

Tehnologia inovatoare SmartControl permite selectarea și combinarea simultană a dușului fix cu cel de mână, precum și a modelelor de pulverizare și reglarea volumului apei prin apăsarea/rotirea unui buton.

GROHE Blue Home combină designul atrăgător și tehnologia inovatoare. Un filtru de înaltă performanță, un răcitor și un carbonator oferă o experiență a gustului pur – la fel de ușor ca și folosirea unei baterii de bucătărie standard.

ADRESA ȘI DATA EVENIMENTELOR:

2 August în intervalul orar 07:30 – 18:30 Romstal Sediul Central Șoseaua Vitan-Bârzești 11A Sector 4, București
3 August în intervalul orar 08:00 – 18:30 Romstal Pipera Șoseaua București Nord 18 Pipera, Ilfov


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *