De ce să alegi țevi și fitinguri din polipropilenă verde de la Valrom

Actualizat la 20 November, 2018 at 11:27 am

VALROM Industrie este parte a grupului de firme Romstal din 1996  si este specializata in productia si comercializarea de tevi si fitinguri din plastic pentru instalatii in constructii. Produsele Valrom acopera toata gama de retele:

  • edilitare: apa, gaz, canalizare, epurare ape uzate, etc;
  • rezidentiale: filtrare apa, termice, sanitare, pluviale etc.

In activitatea noastra combinam operatiunile economice cu responsabilitatea sociala, protectia mediului si dezvoltarea sustenabila. Investim constant in cercetare–dezvoltare si depunem toate eforturile pentru a permite clientilor nostri sa fie competitivi intr-un parteneriat din care ambele parti au de castigat.

Astazi, Valrom va prezinta țevi și fitinguri din polipropilenă verde, produse care se remarca prin caracteristici extrem de importante pentru orice utilizator – siguranta, confort, garantie si economie.

SIGURANTA

Produsele din PPR au certificat KIWA in conformitate cu standardele internationale si sunt complet sigure pentru a fi utilizate pentru transportul apei potabile si a agentului termic. Ele nu afecteaza calitatea apei potabile care circula prin sistem, sunt complet reciclabile si sunt rezistente la coroziune si abraziune interna.

Au un coeficient mic de conductivitate termica, caracteristica importanta pentru evitarea condensului si evitarea neplacerilor cauzate de acesta (mucegai, desfacerea tencuielii, pete etc) si sunt rezistente la socuri mecanice.

Produsele din PPR verde detin o rezistenta scazuta la curgere ceea ce insemana ca nu permit formarea depunerilor pe pereti si colmatarea.

CONFORT

Alegand tevile si fitingurile din PPR verde de la Valrom veti fi siguri ca ati ales produse de top. Acest material este un excelent izolator fonic, zgomotul produs de curgerea fluidului fiind complet absent chiar si la viteze mari de curgere. Totodata acest material este usor de manipulat, de transportat si dedepozitat datorita greutatii sale reduse.

GARANTIE

Durata de viata: 50 de ani. Timp scurt de montaj.

ECONOMIE

Investitia initiala, indiferent de aplicatie, este una extrem de mica.  Preturile sunt unele excelente produsele din PPR verde avand o gama mare de aplicabilitate (apa calda/rece, incalzire).

Gama completa, atat pe diametre cat si pe tipodimensiuni de fitinguri, permite acoperirea tuturor tipurilor de lucrari, de la instalatii rezidentiale pana la instalatii pentru hale industriale unde este necesara utilizarea diametrelor mari.

Profitati acum de excelentele caracteristici ale tevilor și fitingurilor din polipropilenă verde :

– rezistenta chimica

– neutralitate la miros si gust

– rezistenta mare la impact

– frecari mici in conducte

– stabilitate mare la caldura

– proprietati de lipire foarte bune

– izolare fonica si termica


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *