De ce să alegi caloriferele Kermi X2 pentru casa ta

Actualizat la 20 November, 2018 at 10:48 am

Primul motiv pentru care trebuie să optezi pentru încălzirea cu ajutorul caloriferelor din oțel tip panou Kermi X2 este calitatea de netăgăduit a acestora. Dacă însă mai ai nevoie de un alt imbold, Romstal te ajută în această perioadă cu reduceri de până la 19%.reducere calorifere Kermi

Sunt disponibile în diverse dimensiuni și tipuri, deoarece calorifere din otel tip panou au o categorisire universala folosita de toti producatorii. Caloriferele pot fi de tip 11, 22 sau 33. Caloriferele de tip 11 au ca specific un singur rand de “aripioare” si au o adancime de 5 cm fiind pentru incaperi mici. Cele de tip 22 au ca specific doua randuri de “aripioare” si au o adancime de 11 cm pretandu-se pentru incaperi medii. Ultimul tip, cele de tip 33 au ca specific trei randuri de “aripioare” si au o adancime de 16 cm reprezentand alegerea potrivita pentru incaperi mari.

Acesta este momentul potrivit să profiți de inovația, calitatea și eficiența acetor radiatoare din oțel produs de firma germană cu tradiție îndelungată, KERMI. Prin utilizarea tehnologiei therm-X2, acestea sunt capabil de lucruri extraordinare.

Therm-X2 înseamnă, în primul rând, reducerea cu 11% a consumului de energie penrtu obținerea aceluiași confort termic. Acest lucru va conduce la diminuarea costurilor aferente facturii de utilități. Oricine va fi mai mult decât încântat să constate că plătește mai puțin, dar beneficiază de confort sporit. Consumul diminuat presupune poluare scăzută, ceea ce înseamnă că prin această tehnologie veți putea avea impact pozitiv și asupra mediului înconjurător. Adoptând măsuri ce nu presupun nici un efort din partea noastră, doar o minimă investiție, putem contribui la crearea unui mediu mai curat și mai sănătos.

Această tehnologie asigură un mod specific de distribuire a căldurii. Încălzirea radiatorului nu se face uniform, precum în modul mai vechi de funcționare al caloriferelor. Ci aceasta se face diferențiat, întâi fiind încălzită partea frontală, apoi, în funcție de cererea de căldură, se încălzește și partea din spate. Materialul special din care este confecționat asigură reducerea timpului pentru încălzirea radiatorului cu 25%. Astfel crește eficiența energetică a acestuia prin scurtarea ciclului de încălzire. Caloriferul se încinge mult mai repede, iar prin aceasta oferă un randament superior. În comparatie cu corpurile de încălzire clasice, rezultatul este exceptional din mai multe puncte de vedere: Therm X2 ajunge cu 25% mai repede la capacitatea de încălzire maximă; radiază cu 100% mai multã căldură în timpul funcționării normale iar cheltuielile de încălzire se reduc cu până la 11% datorită ventilului special.

Cu ajutorul acestui tip de calorifer veți obține o senzație mult mai confortabilă de căldură în întreaga încăpere. Oriunde l-ați amplasa, aveți siguranța că beneficiați de avantajele indubitabile ale sistemului Therm-X2 și vă puteți bucura, în consecință, de costuri reduse și eficiență crescută.

calorifere kermi X2Pe lângă tehnica inovativă X2 pentru mai mult confort si consum mai mic de energie, corpurile de încălzire Therm X2 posedă, în ceea ce priveste calitatea si constructia, toate atributele unei repartitii de căldură ale viitorului; de la lăcuirea în două straturi de calitate ce-l înconjoară până la garnitura complet integrată de ventile cu valorile prereglate din fabricã.

Faceți acum o alegere responsabilă pentru a asigura un viitor sustenabil pentru noi și cei din jurul nostru!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *