Cumperi o centrală și poți primi banii înapoi!

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:32 pm

In perioada 15 SEPTEMBRIE – 31 DECEMBRIE 2020 toti clientii Romstal, clientii finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), clientii Reprezentantelor si Francizelor Romstal care achizitionaza orice centrala murala (care se montează pe perete) sub 35kw (din lista atasata), de la furnizorii Viessmann, Vaillant, Bosch, Riello si centralele Romstal Habitat, pe gaz sau electrice, de stoc sau pe baza de comanda, vor fi inscrisi automat la o tombola cu premii totale in valoare de  66.218 lei.

Toate facturile emise in perioada 15.09-31.12.2020 care contin cel putin o centrala murala din lista produselor participante, vor fi inscrise in automat la TOMBOLA. Nu exista o limitare pentru numarul minim sau maxim de achizitii  pentru fiecare participant la tombola. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind portalul random.org. Tragerea la sorti va fi efectuata de o comisie formata din 3 reprezentanti ai Romstal Imex S.R.L.. Un Participant poate fi desemnat castigator doar al unui singur premiu. Extragerea se face dupa urmatorul principiu:

  1. Se extrag prin random.org un numar de inregistrari (DIFERITE) – clienti unici (verificati dupa datele de contact), egal cu numarul premiilor
  2. Aceste inregistrari se salveaza intr-o baza de date separata
  3. Din a doua baza de date se extrag castigatorii, prin random.org, in ordinea crescatoarea a valorii premiilor.
  4. Pentru a fi validat, castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal de predare/primire. .

 

Premiile campaniei sunt:

  • 20 CENTRALE cash back (in valoare de 28.980 lei cu TVA)
  • 30 termostate SALUS IT500(in valoare de 17.700 lei cu TVA)
  • 50 extinderi de garantie de 2 ani (in valoare de 6.038 lei cu TVA)
  • 100 termostate KONTROLIA HT11 (in valoare de 12.500 lei cu TVA)

 

Extragerea premiilor: va avea loc in luna Ianuarie, la o data ce va fi comunicata pana cel tarziu 15 Decembrie pe www.romstal.ro, si social media.

 

Atentie:

             La aceasta campanie pot participa si partenerii Romstal dar numai cu facturile de achizitie in nume propriu, in eventualitatea in care, pe una din facturile declarate castigatoare se regaseste atat un partener, in calitate de intermediar cat si un client final, castigator al premiului, va fi declarat clientul final.

             Pentru a putea fi validata castigatoare, o factura, trebuie sa contina datele de contact ale clientului, corect completate. Furnizarea numarului de telefon este o conditie pentru inscrierea in tombola, insa un client poate alege sa nu participe, astfel incat factura se va emite si fara numarul de telefon, daca respectivul client nu doreste sa se inscrie in campanie.

             Reprezentantele si francizele vor transmite in termen de 5 zile de la incheierea perioadei promotionale un raport care sa contina urmatoarele informatii: numar factura, data factura, nume client, adresa si numarul de telefon al clientilor finali care au achizitionat centrale in perioada promotiei.

             In situatia in care clientul achizitioneaza un pachet Centrala +  Accesorii sau +Calorifere, in cazul in care este desemnat castigator va primi ca premiu doar contravaloarea centralei, fără accesorii sau calorifere.

             Daca pe o factura se regasesc mai multe centrale, clientul va primi contravaloarea unei singure centrale, cea cu valoarea cea mai mare.

             Nu este posibila inlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora in bani si nici modificarea parametrilor premiilor. Premiul revine numai Participantului desemnat castigator si nu poate fi transmis unor terte persoane decat in conditiile prevazute de lege.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *