Cum să realizezi o instalație electrică în doar 25 de minute

Romstal vă prezintă Next Tape, un sistem inovativ pentru conexiunile electrice care vă va face să uitați de munca și migala obișnuită unei lucrări cu uzualele cabluri electrice. Banda pe care v-o prezentăm astăzi se lipește direct pe perete și, imediat, veți vedea cum va dispărea cu ușurință în stratul de vopsea al acestuia. next-banda-electrica-conductiva-banner_blog


În anul 2003, un grup de ingineri și oameni de știință se angajează într-o aventură aparent nerealizabilă însă reușesc să creeze un produs la care marile companii nu s-au gândit.


NEXT TAPE reprezintă realizarea a trei vise:next-tape
1) Dărâmarea limitelor tehnologiei cunoscute 
2) Îmbunătățirea prezentului și inventarea viitorului 
3) Respectarea mediului

Banda NEXT este un produs folosit în alimentarea cu tensiune a diverselor tipuri de aplicații, care înlocuieste solutia clasică prin cabluri și conductori electrici.


Caracterisitici NEXT TAPE : 
• Temperatura maximă de lucru pentru perioade scurte (maxim 30 de minute) : 105°C
• NEXT este o bandă conductoare, adezivă și ultra subțire care respectă și criteriile legate de siguranță și izolare.
• Banda NEXT a îmbunătățit performanța în aplicațiile obișnuite, fără a fi nevoie să spargem zidurile (cum se întâmplă în cazul cablurilor electrice). Permite utilizatorului să creeze aplicații imposibile pentru unele clădiri vechi. 
• NEXT TAPE reprezintă o soluție pentru circuitele de putere, de iluminat, audio, de date și de securitate.
• Banda reduce utilizarea materiilor prime, reduce încărcarea pereților și a costurilor de implementare, reduce producția de moloz și injecții de CO2.
• Poate fi instalată direct pe tencuială sau pe orice altă suprafață datorită adezivului de mare putere
• Este foarte ușor de răsucit și aplatizat, favorizând orice schimbare de direcție
• Grosimea benzii este de doar 0.25mm
• Este ușor de acoperit cu vopseluri lavabile sau cu tapet. În mod alternativ, aceasta poate fi plasată în spatele plintei sau sub podele si covoare.next-tape-italia

Nicicând nu a fost mai ușor sa montați un sistem electric în locuința dumneavoastră. Next Tape vă permite să economisiți timp și bani. Cu această bandă veți realiza lucrarea în doar 25 de minute bucurându-vă însă din plin de garanția produsului care este de 20 de ani.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *