Cum modernizezi rapid baia? Alegi lavoare T-Edge și vase de wc Stone 52 plus capace de toaletă softclose de la Ceramica Globo

Pentru a avea o baie ca-n filme trebuie, in primul rand, sa definiti un stil al acesteia. Baia trebuie sa fie insa pe cat de aratoasa pe atat de functionala! Iata de ce astazi va prezentam o serie de obiecte sanitare de la Ceramica Globo potrivite pentru orice stil adoptat, fie cel clasic, fie cel modern.

Lavoarele pe blat T-Edge sunt deosebit de spectaculoase la nivel vizual. Ele vor convinge orice privitor cu prospetimea stilului si modul in care se vor incadra in peisaj. Pe de alta parte ele se dovedesc extrem de functionale, rezistente si usor de curatat. Lavoarele T-Edge sunt disponibile in forme diverse, rotunde sau ovale. De asemenea, daca decideti sa va inobilati baia cu un astfel de lavoar, atunci puteti alege una dintre culorile disponibile (alb, perla, agata, camoscio) care sa se potriveasca cel mai bine cu celelate elemente ale baii. Alegeti lavoarul T-Edge, o minunatie vizuala care va deveni o componenta esentiala a bai dumneavoastra!

Tot Ceramica Globo va propune sa amenajati baia cu noile vase wc din seria Stone 52. Acestea sunt obiecte sanitare moderne, fara rama de spalare care vor deservi utilizatorii in cel mai placut mod cu putinta. Vasele wc suspendate Stone 52 sunt fabricate din ceramica si sunt disponibile in aceleasi culori in care am prezentat si lavoarele T-Edge(alb, perla, agata, camoscio). Aceste vase de wc sunt completate de capacele de wc cu sistem de inchidere lenta, create special pentru acest tip de vas de toaleta.

Ceramica Globo este o companie axată pe sporirea resurselor umane și țintește o relație echilibrată cu mediul. Compania s-a angajat să interpreteze gusturile și noile tendințe, reușind prin inovații continue să integreze cele mai noi tehnologii în produse cu design modern.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *