Culoarea anului 2019, corai cu irizații aurii – Alegeți-vă produsele pentru casă în tonul potrivit

Coraiul cu irizaţii aurii – Living Coral – a fost desemnată culoarea anului 2019, au anunţat reprezentanţii Institutului Pantone.

Pentru 2019, nuanţa corai cu irizaţii aurii (Pantone 16-456) a fost aleasă culoarea anului. Pe contul Pantone de pe reţeaua de socializare online Instagram, culoarea este descrisă drept “o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”. Culoarea simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează cei de la Pantone.

Culoarea anului 2019 - Corai cu irizații aurii 5

Culoarea aleasă pentru 2019 contrastează puternic cu Ultra Violet, nuanţa anului 2018.

Alegerea culorii anului nu este aleatorie. Compania Pantone studiază influenţa pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizările lor în industria cinematografică şi cea de divertisment, în colecţiile de artă de pe Glob, dar şi în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă în vogă. Importanţa unei culori poate să provină şi din anumite criterii tehnologice, din disponibilitatea noilor texturi şi a efectelor pe care o culoare le are asupra lor.

Alegeți plăci ceramice, baterii și mobilier de baie care să se potrivească perfect cu această culoare la modă. Alegând această culoare plăcută aducem un plus de autenticitate, naturalețe și intimate casei noastre. Coraiul ne îndeamnă să fim mai deschiși, mai zâmbitori, mai fericiți.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *