Culoarea anului 2016

Actualizat la 7 September, 2020 at 10:22 am

culoarea anului 2016

Pentru prima dată, amestecul a două nuanțe – Rose cuarț și Serenity este ales ca si culoarea anului 2016. Nuantele respective sunt definite ca un antidot la stresul zilelor moderne, culori care îndeplinesc psihologic nevoia de reasigurare a stabilitatii și de securitate.

Unite, Rose cuarț și Serenity demonstrează un echilibru deosebit între o nuanta calda de roz si una mai rece, de albastru linistit. Impreuna reflectă conexiune si bunastare, precum și un sentiment liniștitor de ordine și pace. Combinația  de Rose cuarț și Serenity contestă percepțiile tradiționale ale asocierilor de culoare. Această abordare mai unilaterală a culorilor coincide cu mișcări sociale spre egalitatea de gen și fluiditate, cu un confort sporit al consumatorului cu ajutorul culorilor pe care oamenii le percep ca o formă de exprimare.

 

Fie ca este folosita într-un material de suprafață moale sau tare, asocierea de Rose cuarț și Serenity aduce liniste si relaxare. Apelând la toate tipurile de finisaje, mat, metalic sau lucios culoarea se combina cu ușurință cu alte tonuri de mijloc, inclusiv verde si purpuriu, maro bogat, și toate nuanțele de galben și roz. Adaugand nuante argintii sau calde si luminoase se poate obtine un plus de stralucire.

Recomandari de produse:

 

PORTPERIE WC STATIVA SOLE, VIOLET – PORTPAHAR SOLE, VIOLET – DISTRIBUITOR SAPUN LICHID SOLE, VIOLET – PORTSAPUN SOLE, VIOLET

LACI DECOR COLORGLOSS PT PERETE, LILIUM 2 BLANCO (SET 2 PIESE) ,20×50
PLACI DECOR COLORGLOSS PT PERETE, LILIUM 2 MARFIL (SET 2 PIESE) ,20×50
Mai multe recomandari de produse:

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *