Corpul rigolă de duș Advantix Vario – Scurgere cu autocurățare

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:50 pm

Corpul rigolă de duș ADVANTIX VARIO are un design deosebit și practic, care îi permite reglarea lungimii în funcție de necesitățile fiecăruia. Acesta este un produs marca VIEGA, companie specializată în producția din domeniul construcțiilor atât pentru interior, cât și pentru exterior.

corp rigola dusRigola este constituită din material plastic de înaltă calitate, special folosit pentru drenarea apei în dușuri. Un aspect interesant la acest model de rigolă este faptul că poate fi ajustată, fiind dotată cu un mecanism de reglare a lungimii în funcție de dimensiunile dorite. Lungimea sa se poate extinde de la 30 la 120 cm, astfel că se poate încadra în orice cabină de duș, indiferent de dimensiunile acesteia. Corpul rigolă de duș conține un set de piciorușe reglabile, capace de închidere, suport reglabil pentru ajustarea înălțimii grătarului, piesă de ajustare a înălțimii, flanșă de etanșare, grătar, tijă în finisaj mat și accesorii de etanșare.

Advantix VarioRigola are o înălțime între 95 și 100 mm, cu lungimea reglabilă între 300 și 1000 mm, asigurând un debit de scurgere de 0.4-0.8 l/s. Este un produs discret și practic care se integrează perfect oricărui tip de cabină de duș, asigurând scurgerea normală a apei și împiedicând riscul de inundare.

advantix varioPentru a fi completă și funcțională, orice cabină de duș are nevoie de un sistem de scurgere adecvat. Rigola ADVANTIX VARIO este ideală deoarece are mecanism de reglare a lungimii, putând fi ajustată pentru a se încadra perfect în cadrul oricărei cabine de duș. Aceasta are un design simplu și discret, dar extrem de practic, permițând funcționarea fără probleme a sistemului de scurgere.

Este un produs ce se potrivește în spațiul oricărei cabine de duș, mai mici sau mai mari, așadar nu este nevoie să căutați mai departe un produs care să se potrivească mai bine!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *