Controlează energia consumată cu priza inteligentă de la Fibaro

Utilizați încă de azi priza inteligentă produsă de Fibaro, un accesoriu care vă va cuceri instantaneu. Echipându-vă casa cu un astfel de dispozitiv veți beneficia de mai mult confort și de mai puțin consum. Priza inteligentă are un design compact, fiind concepută precum un adaptor ce permite verificarea energiei consumate dar nu numai.

Priza inteligentă Fibaro are încorporat un sistem de avertizare ce utilizează tehnologia led.  Acest led indică nivelul de energie consumat lumina inelului din jurul prizei modificându-și culoarea. Astfel, puteți să observați foarte ușor nuanța emisă de led și să contorizați eficient energia consumată.

Priza contorizează valori cuprinse între 0 și 3000 W, având o gamă progresivă de culori de semnalizare de la albastru deschis pentru un nivel scăzut, la galben pentru un nivel mediu și până la violet pentru un nivel ridicat.

Designul compact este realizat utilizând cele mai precise și avansate tehnici, pentru a oferi un produs de calitate excepțională. Priza este prevăzută cu mecanism antideteriorare, astfel nu veți avea neplăcerea ca aceasta să se defecteze.

Puteți verifica și monitoriza consumul din casa și puteți observa unde anume se consumă cel mai mult. În acest fel puteți face economii prin raționalizarea consumului și prevenirea risipei de energie. Cu ajutorul unei aplicații speciale, puteți măsura și compara nivelul consumului în funcție de zile, luni sau chiar anotimpuri.

Atunci când nu este conectată, priza emite o lumină albastru deschis sau albă, funcționând foarte bine precum o lampă de veghe. De asemenea, va fi și foarte ușor de găsit pe întuneric când aveți nevoie de aceasta. Foarte important este că are prevăzută și protecție în cazul copiilor. Priza poate fi controlată de la distanță, permițându-vă să decideți în privința timpului funcționării acesteia. În acest fel veți controla timpul de joacă al copiilor, simplu și eficient. Aparatul funcționează excelent atât conectac la Android cât și la iOS.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Controlează energia consumată cu priza inteligentă de la Fibaro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *