Controlează eficient temperatura locuinței cu termostatul inteligent iT500 de la Salus

Alege cronotermostatul cu posibilitate de comandare prin internet iT500 de la Salus! In functie de configuratia sistemului, termostatul iT500 poate controla temperatura in una sau doua zone ale locuintei, sau poate fi utilizat pentru a controla o zona de incalzire si apa calda menajera.

Cronotermostatul IT500 reprezintă o modalitate de a controla temperatura ambientală utilizând cele mai avansate tehnologii. Accesarea acestuia și manevrarea programelor cu care este prevăzut se realizează de la distanță, prin conexiune wireless. Cu un simplu telefon inteligent sau laptop și acces la internet este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaște și putem modifica parametrii de funcționare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Cronotermostatul IT500 este esențial pentru eficiența energetică foarte ridicată a locuinței, contribuind la diminuarea cu până la 50% din consumul regulat de energie. Avem posibilitatea de a regla chiar și temperatura apei calde menajere, în funcție de necesități.

Termostatul are afisaj digital si 6 butoane tactile. Pictogramelor de pe afisajul digital le corespunde o anumita functie, cum ar fi: afisaj numarul zilei din saptamana, afisaj temperatura setata sau masurata, afisaj ora, afisaj numar program activ, mod incalzire pornit, zona in care sistemul de incalzire este pornit, indicator apa calda, indicator productie de apa calda pornita, indicator al faptului ca termostatul transmite semnal RF receptorului sau primeste semnal de la iT300, touch activ (tastatura blocata), baterie slaba, mod de vacanta activ, termostat conectat la iTG500 si serverul Salus, mod racire activ, preparare apa calda menajera permanent pornita, preparare apa calda menajera odata, termostat in mod de lucru automat, termostat oprit, termostat in mod de setare.

Cornotermostatul are 6 programe cu 6 temperaturi/zi si 6 intervale orare. Temperatura de protectie la inghet este reglabila intre 1C si 9C, cu pas de 0,5C. Alimentarea iT500 se face cu 2 baterii de tip AA.

Pentru persoanele active, care nu au timp la dispoziție, cronotermostatul este opțiunea cea mai bună pentru a se asigura că nu se utilizează un consum inutil și pentru a beneficia de confortul termic ideal.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 746 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *