Controlează eficient temperatura locuinței cu senzorul ambiental wireless, controllerul cu unde radio și capul de comandă electronic din gama Caleffi Wical

Actualizat la 18 December, 2019 at 08:35 am

Pentru a asigura o eficiență crescută centralei vă recomandăm montarea unui senzor ambinental de temperatură bazat pe unde radio de la CALEFFI. Acesta completează funcționarea centralelor termice comunicând cu centrul lor de comandă și furnizând parametrii necesari reglării temperaturii ambientale. Senzorul menține temperatura la un nivel constant, asigurând confortul termic ideal indiferent de preferințele utilizatorilor conlucrând perfect cu controllerul multi-zonă din aceeași gamă.

Controllerul este simplu de utilizat și de reglat, cu ajutorul acestuia fiind foarte ușor să stabiliți cu exactitate care zone doriți să emită căldură și care nu. În funcție de temperaturile de afară, veți putea beneficia de confortul termic dorit în încăperi. Fie că aveți nevoie de o anumită temperatură ambientală, sau doriți doar anumite camere să fie încălzite, acest dispozitiv vă ajută să oțineți ceea ce doriți. Dacă simțiți nevoia ca în cameră temperatura să fie mai joasă în timpul nopții, spre exemplu, sau când sunteți plecat, veți dispune de toată lejeritatea de a gestiona funcționarea sistemului de încălzire.

Senzorul ambiental și controllerul se dovedesc foarte utile și în cazul controlului consumului de energie, contribuind la eficientizarea sistemului de încălzire. Menținerea unei temperaturi ambientale constante previne risipa de energie, ajutându-vă să economisiți la cheltuielile pentru facturile la utilități.

Cu un design compact și dimensiuni reduse, produsele Calleffi sunt ușor de montat oriunde astfel încât să furnizeze datele din cele mai convenabile locuri. Puteți amplasa senzorul fără nici o dificultate în orice colț al încăperii. Prin intermediul lui este posibil controlul și reglarea temperaturii ambientale de la distanță. Pentru o locuință cu mai multe camere sau o clădire cu multe încăperi, este incomod și dificil să se asigure climatul adecvat pentru fiecare în parte. Prin amplasarea câte unui senzor în fiecare încăpere este foarte simplu să mențineți un nivel propice al căldurii din interior printr-un singur centru de control. Senzorul transmite centralei termice datele în funcție de care este reglată funcținarea acesteia. Astfel că ori de câte ori este cazul, puteți reduce valoarea temperaturii ambientale pentru a nu consuma inutil energie.

Senzorul ambiental wireless Caleffi Wical contribuie și la o siguranță mai mare în folosirea sistemului de încălzire. Atunci când sunteți plecați de acasă este recomandat ca centrala termică să fie pornită la o putere redusă. În acest caz, mai ales în zilele foarte reci, preveniți eventuale deteriorări ale instalației de încălzire. Simultan veți reduce consumul energetic și costurile aferente acestuia. Senzorul ambiental de temperatură funcționează fără baterii, având încărcare bazată pe celule fotovoltaice.

Pentru un sistem de încălzire eficient Caleffi vă propune capul de comandă electronic, cu unde radio, pentru robinete termostatice și termostatabile de radiator care funcționează prin taste touch screen, și are senzor de temperatură integrat. Capul primește comenzile indicate, iar datorită senzorului de temperatură integrat poate regla cu precizie nivelul termic ambiental. Acesta se atașează radiatoarelor prevăzute cu robineți termostatici, asigurând funcționarea acestora cu eficiență mai mare. Temperatura este menținută la un nivel constant, ceea ce înseamnă un consum redus de energie. Deoarece sunt evitate fluctuațiile de temperatură mari, este evitată și risipa de energie necesară pentru echilibrarea sistemului.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *