Construiești în zona București/ Ilfov? La Romstal beneficiezi de serviciul Same Day Delivery

Comanda produsele preferate de la Romstal la primele ore ale diminetii si le poti primi chiar in aceeasi zi! Acest lucru se intampla datorita serviciului Same Day Delivery disponibil pentru comenzile plasate de luni pana vineri, cu livrare in Bucuresti si Ilfov.

SAME DAY DELIVERY ROMSTALDaca plasezi comanda pana in ora 11:00 putem sa iti livram produsele, la cererea ta, in maxim 6 ore, in aceeasi zi, pana in orele 18:00. Pentru comenzile plasate pana in ora 13:00, iti putem livra, in cursul zilei urmatoare. Iar pentru comenzile inregistrate in sistem după 13:00, acestea vor avea ca termen de livrare a treia zi.

Deoarece ne dorim sa ne miscam cat mai rapid pentru a te ajuta produsele de mari dimensiuni nu vor putea fi trimise in conditiile descrise mai sus. Vorbim despre acele comenzi sau livrari care contin tevi metalice cu lungimea de 6m, izolatie pentru incalzirea prin pardoseala, echipamente mari de tip cazane sau tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

Profita si tu de oferta noastra Same Day Delivery si iti livram produsele pana la orele 18:00 in aceasi zi (maxim 6 ore, la cererea ta, daca plasezi comanda pana in orele 11:00 si optezi pentru plata in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute)!

Comenzile plasate dupa ora 11:00, se vor livra astfel:

– comenzile din intervalul 11:00 – 13:00, ramburs sau achitate cu cardul – se livreaza a doua zi

– comenzile plasate dupa ora 13:00, ramburs sau achitate cu cardul – se livreaza in 48 ore lucratoare

Pentru livrarea comenzilor achitate cu OP, este necesara confirmarea platii in evidentele noastre contabile. Platite cu OP se confirma in 2 zile lucratoare.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *