Conferă băii un aer paradisiac dominat de senzații acute de relaxare și libertate cu bateria tip coloană Kludi Amba cu alimentare din pardoseală

Veți fi cu adevărat uimiți de schimbarea ambientului pe care o aduce această baterie! Dacă v-ați contruit o casă pe gustul dumneavoastră dar doriți să-i adăugați acel aer intrigant, puteți incepe prin a monta o cadă în mijlocul noii băi de mari dimensiuni.  Bateria Kludi Amba, cu coloană și alimentare din pardoseală, va trona lângă aceasta și va uimi pe absolut toată lumea prin maiestuozitatea sa. Eleganța absolută și formele desăvârșite, fac din bateria pentru cadă AMBA de la KLUDI un accesoriu ce va transforma baia în raiul relaxării. Concepută pentru a fi instalată pe pardoseală, aceasta întregește deplin un model de cadă somptuoasă. Opulența va deveni un nou stil pentru baia dumneavoastră!

O cadă care nu este rezemată de perete aduce un plus de eleganță și sofisticare încăperii. O puteți instala în locuri deschise, nu neapărat într-un colț, care crează impresia de înghesuială. Veți dispune de o mai mare lejeritate în mișcare și veți avea o senzație mult mai plăcută. Bateria pentru o astfel de cadă de la KLUDI asigură funcționalitatea deplină și va conferi o eleganță sublimă încăperii. Cu ajutorul acesteia veți avea cu siguranță o baie spectaculoasă, unică și diferită, în care veți dispune de tot confortul și luxul pe care le doriți!

Designul avangardist al bateriei este conceput pentru a vă pune la dispoziție o experiență unică și deosebită atunci când utilizați cada pentru a vă relaxa cu ajutorul unei băi spumoase. Somptuozitatea și rafinamentul pe care le conferă încăperii vor defini stilul aparte pe care îl veți admira de câte ori veți intra în baie.

Dacă doriți un look cu adevărat extravagant, original și spectaculos, acum aveți la dispoziție accesoriile necesare. Pe lângă partea funcțională și practică, bateria AMBA are și un stil desăvârșit. Simplitatea acesteia se îmbină cu designul avangardist și rezultă un produs unic, care va conferi un aspect estetic remarcabil băii. Calitatea excepțională a bateriei este garantată de brandul KLUDI.

Gama AMBA este inspirată din formele clare, perfecte, fluide care conferă delicatețe și sensibilitate băii. Rezistența și durabilitatea produselor din această gamă este echilibrată de designul rafinat și subtil. Un produs remarcabil, care va transforma baia într-una cu adevărat deosebită!

Confortul in utilizare si durabilitatea sunt asigurate de elementele ceramice compacte sau de cartusele ceramice Kludi.

Setul include:

– cartus ceramic K-41 cu limitator de apa fierbinte;

– aerator M 24×1;

– comutator automat cada/dus;

– protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei conform DIN EN 1717;

– cap de dus KLUDI FIZZ 1 S;

– furtun de dus Kludi Suparaflex Silver cu lungimea de 1250 mm si racord 1/2 [toli];

– coloana cu inaltimea de 653 mm si diametrul de 52 mm.

*Nu include setul de preinstalare pentru cada izolata.

Debitul pentru cada este dat la presiunea de functionare de 3 [bar].


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *