Completează stilul vintage al locuinței cu robineți din alamă antichizată pentru calorifere

Romstal prezinta robinetii tur/ retur din alama antichizata de la producatorul OTTINETTI SERGIO care va vor ajuta sa finisati camerele in stiul vintage pe care intotdeauna l-ati dorit. Acesti robineti se evidentiaza prin calitatea finisarii, culoarea lor aparte asigurand un aspect clasic pentru orice camera in care vor fi montati. Se recomanda montarea la calorifere in culori speciale care sa evidentieze stilul clasic. Astfel veti completa designul superb al unei camere de epoca.

Daca sunteti adeptul decorarii camerelor in stil clasic atunci doriti sa aveti produse care sa va ofere cele mai noi tehnologii dar care sa arate cat mai vintage. Acesti robineti va vor permite sa controlati usor radiatoarele din locuinta in timp ce vor fermeca privirea familiei si a prietenilor dumneavoastra. Ele se vor potrivi in orice camera daca vor fi asortate cu obiecte din acelasi stil devorativ. Un pat cu cadrul din fier forjat, sau un mobilier pictat cu aspect de vechi va fi perfect completat de calorifere de fonta vopsite dotate cu robinetii din alama antichizata. Toate aceste elemente vor compune un decor vintage facand sa para ca am refolosit si reconditionat obiecte vechi pentru a crea o atmosfera calda si romantica.

Asadar, daca va fascnieaza timpurile de odinioara caracterizate de forme delicate si atmosfera boema veti alege sa decorati locuinta intr-un stil retro. Pentru completarea acestei imagini trebuie sa acordati o atentie sporita tuturor accesoriilor. Robinetii din alama antichizata OTTINETTI SERGIO se vor incadra de minunein peisaj gratie patinei date de producator. Efectul dat oricarui calorifer dotat cu acesti robineti va fi uimitor.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *