Comandă online calorifere Eccorad și primești gratuit un set de robineți termostatați

Promotiile Romstal continua! Comanda EXCLUSIV online calorifere Eccorad, in orice combinatie de coduri sau cantitati de produs si primesti GRATUIT la fiecare 3 CALORIFERE comandate, UN SET ROBINETI termostatati Kontrolia, astfel:

  •                             la 3 calorifele » gratuit, 1 set de robineti
  •                             la 6 calorifere » gratuit, 2 seturi de robineti
  •                             la multiplu de 3 calorifere » gratuit, (1 x multiplu de 3) robineti

Promotie EccoradCumpara online si primeste-le gratuit! Nu este nevoie sa pui si robinetii in cos, doar iti alegi caloriferele si generezi comanda! Doar atat ai de facut pentru a beneficia de promotie!

Daca vrei robineti suplimentari, pe care nu ii primesti promotional, ii poti adauga in cos din site-ul nostru.

Promotia este valabila in perioada 14 – 30 septembrie, exclusiv pentru comenzile plasate pe www.romstal.ro.

Caloriferele Eccorad disponibile in magazinul nostru online sunt echipamente de ultima generatie care asigura confortul locuintei propagand caldura rapid! Vorbim despre radiatoare cu un design clasic care se vor incadra usor in orice tip de camera. Au culoarea alba, fiind finisate cu un strat de pulbere aplicata electrostatic, care este ulterior uscata in cuptor. In ceea ce priveste circulatia apei prin panou aceasta se realizeaza prin sistemul fagure ceea ce creste eficienta radiatorului. Sunt foarte rezistente datorita materialului de fabricatie, otelul. Ele lucreaza fara probleme chiar si la temperaturi mari si va ajuta sa obtineti o importanta economie financiara datorita faptului ca radiatorul se incalzeste repede si centrala functioneaza o perioada mica de timp.Demontare calorifer pentru curatare interioara

In ceea ce priveste setul de robineti termostatati Kontrolia, acesta se va ocupa de controlul eficient al temperaturii din locuinta dar si de consumul de energie! Un astfel de set radiator permite reglarea temperaturii independent in fiecare camera permitand deschiderea si inchiderea supapei prin reactionarea la schimbarile de temperatura.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *